Terug naar zoekresultaten

Proces Ingenieur - chemische procestechnologie - Gent

431815774

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 58 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Proces Ingenieur - chemische procestechnologie - Gent

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma actief in de chemie en gelegen te Gent, op zoek naar een proces ingenieur. Doel van de functie is om verscheidene projecten uit te werken, dit doe je in samenwerking met het operations team en het R&D team. Het uitwerken van de projecten, doe je op procesniveau. Na goedkeuring, worden de projecten gerealiseerd door de projectafdeling. Focus binnen alle projecten, is ook meehelpen met het formuleren van voorstellen voor verbeterprojecten. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je helpt het concept mee vast leggen van de nieuwe projecten (mbt installaties). - Je bent in staat om de investeringsaanvraag mee op te stellen. - Indien het concept haalbaar is en de investeringsaanvraag werd goedgekeurd, ga je over tot de opmaak van het dossier. - Hiernaast volg je ook de veiligheidsstudies op. Je verwerkt de resultaten en je introduceert eventueel nieuwe instrumentele beveiligingen. - Je aanwezigheid is ook vereist bij de opleiding van de operatoren, de opstart van nieuwe projecten...

Profiel

Je behaalde een master diploma met afstudeerrichting chemische proces technologie. Je kan reeds een mooie relevante ervaring voorleggen van een aantal jaren. Ook kennis van proces simulatie software is een pluspunt. Gezien de functie, treed je veel in overleg met andere partners, en dien je uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden te hebben. Hiernaast is het ook belangrijk om een goede planner te zijn en om een sterk analytisch vermogen te hebben. Naast een goede kennis van het Nederlands, heb je ook een goede kennis van het Engels. Aangezien de firma actief is in de chemie, handel je volgens de voorschriften in het veiligheidshandboek. De uitvoeringen die gebeuren, zijn dan ook in overeenstemming met de wettelijke en gangbare standaarden.

Aanbod

Je komt terecht in een heel dynamisch bedrijf met een aangename werkomgeving. - Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract. - Je hebt een mooie verloning die bij een vast contract wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering,.. Verder krijg je ook een maaltijdcheque van 8 euro per gewerkte dag. - Binnen deze functie geniet je ook vaan een zeer mooie verlofregeling. Je hebt recht op 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 10 betaalde feestdagen. Hierbij bouw je ook extra 21 betaalde adv dagen op. Dit maakt dat je in totaal geniet van 51 verlofdagen op jaarbasis. Interesse? Stuur dan zeker jouw persoonlijk CV naar gen.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.