Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende

PRICING ANALYST

* Sterk analytisch en commerciële flair
* Tijdelijk voor 6-tal maanden, verlenging mogelijk
* Topbedrijf met mooie voorwaarden

Hays | Gent | Interim, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een Pricing Analyst. Onze klant stelt de werknemer centraal en hecht veel belang aan wederzijds respect en collegialiteit. Leuke assets zoals een lekker bedrijfsrestaurant, organisatie van sportevents onder de middag, een warme en open sfeer - ze zijn onlosmakelijk verbonden aan onze klant. Voor het commerciële team zijn wij op zoek naar versterking - iemand met drive en passie voor cijfers, die graag meedenkt in het commercieel gebeuren en samen met het team de doelstelling wil behalen.

PRICING ANALYST

Functieomschrijving

Als pricing analyst hou je de markttrends nauwlettend in de gaten, je beperkt hierbij niet alleen jouw zoektocht tot databases en persartikelen, maar staat ook regelmatig in contact met de dealers. Je staat in voor de markt- en prijsanalyse van een aantal business units. Je bepaalt de prijsstrategie en toets deze af met jouw marktonderzoek. Bij klachten analyseer je de prijszetting en indien nodig voor je een herziening uit. Op basis van jouw onderzoek en ervaring, bepaal je de nodige acties naar prijsstrategie toe. In deze rol rapporteer je aan de Business Area Manager, je komt terecht in een team van 12 mensen met een leuke mix van analysten en sales & marketing.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor de rol als pricing analyst heb je bij voorkeur een hogere opleiding gevolgd in een economische richting. Daarnaast heb je een uitstekende kennis Nederlands en Engels en kan je jezelf hier goed verstaanbaar in maken. Je hebt een sterk analytische geest en bezit over een commerciële flair. Ook heb je een uitgebreide kennis van het MS-Office pakket. Je bent een gedreven persoon met een hart voor cijfers en neemt graag initiatief. Ook schoolverlaters kunnen hiervoor solliciteren.

Aanbod

Onze klant biedt jou een uitdagende job binnenin een internationale omgeving waar een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen heerst. Je komt terecht in een menswaardige omgeving die mogelijkheden biedt tot ontwikkeling en initiatief. Dit is een tijdelijke job waarbij je een marktconform loon met daarbij een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, met mogelijkheid tot verlenging.

Heb je zin in deze boeiende en analytische job als pricing analyst? Overtuig dan Evelien Lanckbeen van Hays Purchasing & Logistics Gent en solliciteer online op www.hays.be met jouw cv en motivatie. Voor meer info: 09 266 11 90. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd. Wij behandelen jouw kandidatuur binnen de 3 werkdagen.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be

Interesse?

Hays Gent
Evelien Lanckbeen
0498176748
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marktonderzoek en -analyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.