Terug naar zoekresultaten

PREVENTIEADVISEUR

381312618

AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PREVENTIEADVISEUR

Functieomschrijving

Als HSSEQ medewerker ben je verantwoordelijk voor de implementatie, het handhaven, de verdere ontwikkeling en de controle van een samenhangend en actief veiligheids-, milieu- en gezondheidsbeleid binnen twee magazijnen van de BU Consumer Goods & Industry. Je ziet toe op de implementatie en naleving van de bestaande procedures en werkinstructies opgesteld door de centrale HSSEQ dienst. Je stelt haalbare doelen en prioriteiten vast voor jezelf en de werknemers en formuleert adviezen aan aanverwante afdelingen. Je doet dagelijks en maandelijkse rondgangen op alle departementen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu waarbij je ook verslagen opstelt. Je onderzoekt en volgt alle ongevallen en incidenten op. Je bent in staat op opleidingen inzake veiligheid, milieu, gezondheid en kwaliteit te geven en te coördineren. Verder draag je bij aan het veiligheidsbewustzijn op de werkvloer. Bovendien spoor je risico's op en neem je preventiemaatregelen. Tot slot beheer je de rampenplanning (interventieteams, oefeningen organiseren (intern en met de brandweer)) en doe je controles op de brandveiligheid.

Profiel

Je kan terugkijken op een relevante ervaring als HSSEQ medewerker. Je hebt een goede, operationele kennis van het Engels en je kan vlot samenwerken met anderstalige collega's. Je bezit een diploma preventieadviseur niveau II of III waarbij ervaring binnen een logistieke omgeving een pluspunt is. Je bent iemand die zowel zelfstandig als in groep goed kan functioneren. Je bent iemand die opleidingen kan geven en mensen kan motiveren tot veilig gedrag. Tot slot bezit je doorzettingsvermogen en toon je betrokkenheid met het bedrijf.

Aanbod

Wij bieden u een interessante, uitdagende functie in een zeer snel groeiend en dynamisch bedrijf met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Beveren

Alle jobs Preventieadviseur

Populaire jobs in Preventieadviseur:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.