Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 13

Preventieadviseur Niveau II - Regio Gent

440468461

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Preventieadviseur Niveau II - Regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in regio Gent, is AGO Technics op zoek naar een Preventieadviseur. Je vervult alle officiële verantwoordelijkheden als preventieadviseur in overeenstemming met de Europese en Vlaamse regelgeving. Je zorgt ervoor dat alle taken betreffende de interne dienst voor gezondheid en veiligheid worden vervuld. Je coördineert de milieu gerelateerde acties binnen FOE, bijgestaan door de externe milieucoördinator. Je zet geldende reglementering om in praktische oplossingen. Deze functie vormt ook een belangrijke pijler binnen Sedex en Ecovadis systemen rond ethisch ondernemen. Een greep uit jouw gevarieerde takenpakket: - Uitvoeren van risicoanalyses (bv. identificeren en evalueren van gevaarlijke situaties en risico's naar fysische en psychosociale gezondheid en veiligheid) - Adviseren van de werkgever over zaken betreffende gezondheid en veiligheid (bv. bepalen van de noodzaak i.v.m. collectieve en/of persoonlijke beschermingsmiddelen) - Administratieve verplichtingen (bv. jaarlijks actieplan, groepsrapportering,?) - Specifieke taken en projecten binnen de domeinen van HSE (bv. upgraden van het dynamisch risico management systeem, trainen van het noodplan, coördinatie van gezondheids- en veiligheidszaken met derden,?) - Coördinatie van milieu gerelateerde acties (bv. opzetten van jaarlijkse interne milieurapportering, coördineren van het algemene afvalmanagement, aanduiden van mogelijke milieurisico's bij nieuwe investeringen en advies geven i.v.m. mogelijke oplossingen) Je rapporteert aan de Technical Director en maakt deel uit van de kaderpermanentie.

Profiel

Je beschikt minimaal over een diploma preventieadviseur niveau 2 en minimaal een diploma milieucoördinator B (of wil dit behalen).
Je hebt ervaring met een productieomgeving, bij voorkeur waar er gewerkt wordt met chemicaliën.
Je bent sterk in constructief overleg met werknemers, andere departementen en derden. Je bent een teamplayer en een toegankelijk aanspreekpunt.
Je kan mensen op een natuurlijke manier motiveren/coachen om een gezonde-, veilige- en milieubewuste houding aan te nemen en de geldende procedures na te leven.
Je staat open voor ideeën en stimuleert mensen om zelf (mee) na te denken over praktische oplossingen.
Je bent administratief sterk, maar kan theorie ook makkelijk koppelen aan praktijk.
Je bent planmatig, respecteert deadlines, kan je werk zelfstandig organiseren en prioriteiten stellen.
Je beschikt over een goed analytisch vermogen.

Aanbod

De mogelijkheid, ondersteuning en ruimte om zich te ontplooien en te vervolmaken in alle facetten van veiligheid en preventie in een groeiend voedingsbedrijf. Wij bieden een on-the-job training in een dynamische en internationale werkomgeving. Een competitieve verloning met extralegale voordelen. Interesse? Stuur gerust jouw cv door naar gent.technics@ago.jobs en vermeld het referentienummer.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.