Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 11

Volgende

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2

* Internationale firma binnen de voedingssector

* Preventie niveau 2

* Regio Aalter

Via Hays Gent

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Voor een bedrijf actief in de voeding en gelegen in Aalter is Hays Engineering op zoek naar een Preventieadviseur niveau 2.

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2

Functieomschrijving

Als Preventieadviseur niveau 2 ben je verantwoordelijk voor de opstelling, bijsturing en uitvoering van het globale preventieplan en het jaaractieplan. Je beheert het budget voor jouw afdeling. Eveneens zorg je ervoor dat het beleid operationeel wordt uitgevoerd. Om dit te bereiken identificeer je de gevaren, verleen je advies over de organisatie van de werkplaats en de vorming van de werknemers. Je bestudeert de oorzaken van ongevallen en of incidenten en neemt de nodige acties om deze in de toekomst te vermijden. Je verzorgt het secretariaat van het CPBW. Ten slotte ben je bereid om jezelf bij te scholen en op de hoogte te blijven van de relevante ontwikkelingen binnen jouw expertisegebied.

Profiel

Voor de vacature van Preventieadviseur niveau 2 kom je in aanmerking wanneer je beschikt over een hoger diploma of gelijkwaardig bent door ervaring. Eveneens heb je een eerste ervaring als preventieadviseur in een productieomgeving. Je bent open, eerlijk en gepassioneerd. Je kan gemakkelijk het beleid communiceren naar verschillende niveaus binnen de firma.

Aanbod

Als Preventieadviseur kom je terecht bij een internationale firma die veel belang hecht aan veiligheid en kwaliteit. Onze klant biedt jou een marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen. Je krijgt er de mogelijkheid om je bij te scholen naar preventieniveau 1.

Interesse in deze job als Preventieadviseur niveau 2? Solliciteer nu online of contacteer Lore De Buck van Hays Engineering via 09/266.11.97.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.