Terug naar zoekresultaten

Preventieadviseur niveau 1 (Regio: Gent)

361885424

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Preventieadviseur niveau 1 (Regio: Gent)

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een internationale productiefirma in de Gentse Zeehaven, gaan we op zoek naar een Preventieadviseur Niveau 1. In deze rol sta je in voor het drijven van de optimalisatie van het welzijnsbeleid van de firma. Daarnaast stelt jouw expertise je in staat de Safety Facilitators dagelijks bij te staan met de nodige adviezen en inzichten. Expertise die daarenboven onontbeerlijk zal zijn in de dagelijkse samenwerking met de organisatie. De nadruk ligt hierbij onder meer op: De optimalisatie van de welzijnsprocessen en ?procedures, bv. het nood- en crisisplan, contractor management ..., alsook de verankering ervan in de organisatie. Het plannen, uitvoeren en opvolgen van diverse metingen. Het plannen en geven van opleidingen; nauw samenwerken met het opleidingscentrum. De implementatie van (nieuwe) wetgeving en Corporate Safety Directives. Het uitvoeren van risicoanalyses in samenwerking met de organisatie. Het onderzoeken van ongevallen en incidenten. Optreden als aanspreekpunt voor de ondersteunende afdelingen, zoals onderhoud en infrastructuur. Deelnemen aan crossfunctionele werkgroepen.

Profiel

Je bent minstens in het bezit van het getuigschrift ?Preventieadviseur niveau 1? of bent bereid om dit op korte termijn te behalen.
Je hebt minstens 3 jaar ervaring als preventieadviseur binnen een Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk, bij voorkeur in een productieomgeving.
Jouw gemotiveerde en motiverende attitude stellen de organisatie op een positieve manier op de proef om de groei van de interne veiligheidscultuur te bevorderen. Jij zal werknemers en leidinggevenden begeleiden in het veranderingsproces.
Je bent een teamspeler met een hands-on mentaliteit en pragmatische aanpak. Daarnaast en je een heldere communicator en bezielende persoonlijkheid
Preventie is meer dan een job, het is een passie.

Aanbod

We bieden jou een boeiende en uitdagende job in een internationale omgeving.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Gent Bedienden

Alle jobs Preventieadviseur

Populaire jobs in Preventieadviseur:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.