Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 11

Volgende
Unique Technicum

Preventieadviseur Indienststellingsverslagen (m/v)

Via Unique Technicum

Staat 11 dagen op Jobat.be

Onze klant is een sterk groeiende KMO met zeer fijne werksfeer. 


Preventieadviseur Indienststellingsverslagen (m/v)

Functieomschrijving

De organisatie heeft sterk geïnvesteerd in de uitbreiding en vernieuwing van het machinepark. Om alles te optimaliseren stellen zij een medewerker aan die zal instaan voor het uitwerken van de nodige indienststellingsverslagen van deze machines.

Je zal het machinepark in kaart brengen en de nodige indienststellingsverslagen uitwerken, optimaliseren en opmaken. Denk hierbij aan het nemen van foto's, het opmaken van een checklist, het analyseren van de PBM's, het aanvragen van CE attesten, ...

Het is mede aan jou om alles op vlak van veiligheid voor de bediening van deze machines mee te analyseren en te optimaliseren. Je kan hierbij rekenen op de ervaring van bekwame collega's en management.

Afhankelijk van jouw ervaring kan het takenpakket uitgebreid worden.

Profiel

Het is belangrijk dat je een achtergrond hebt als Preventieadviseur om deze functie tot een goed einde te kunnen brengen. Daarnaast heb je uiteraard oog voor veiligheid en ben je in staat om indienststellingsverslagen van machines op te maken.Je hebt idealiter technische voeling gezien je in een productieomgeving zal terechtkomen. Daarnaast werk je nauwkeurig, accuraat en oplossingsgericht.Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands. Kennis van het Engels is een pluspunt maar geen specifieke vereiste. Je kan vlot werken met de courante MS Office toepassingen.Je bent bereid je te engageren voor dit tijdelijk project en krijgt hierbij de vrijheid in het inplannen van de werkdagen en werkuren.


Aanbod

Je komt terecht binnen een sterke KMO in volle groei waar je warm onthaald wordt. Binnen de organisatie heerst een vlakke structuur met korte communicatielijnen wat maakt dat initiatiefname en meedenken gewaardeerd wordt.De functie is voorzien als een tijdelijk project waarin de kandidaat mee de werkdagen en werkuren kan bepalen. Dit maakt dat zij openstaan voor diverse type kandidaturen voltijds of deeltijds.Het aantrekkelijk salaris wordt in functie van je ervaring en competenties uitgewerkt. De organisatie ligt zeer centraal en is zonder fileleed te bereiken.


Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.