Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 169

Volgende
Whoohoo® Antwerpen

Preventieadviseur Genk

Via Whoohoo® Antwerpen

Staat 4 dagen op Jobat.be

Dit bedrijf is expert in daken, gevels en balustrades. Hun ervaren vakmensen volgen zowel renovatie-, nieuwbouw- als onderhoudswerken op voor hun klanten.


Preventieadviseur Genk

Functieomschrijving

Je staat in voor het ontwikkelen van de veiligheidswerking binnen het bedrijf zodat je het welzijn van de medewerkers in een veilige werkomgeving kan verzekeren. 

Je centraliseert hiertoe, structureert en organiseert de veiligheidsprioriteiten, je volgt de wetgeving op, analyseert risico's, initieert verbeteringen, stelt procedures en instructies op, volgt werkzaamheden op de werkvloer op, verleent advies rond veiligheid en installaties en stemt af met de betrokkenen. Door je betrokkenheid op de werkvloer en door frequent overleg met directie, lijnmanagers en medewerkers versterk je actief het veiligheidsbewustzijn. Je zorgt ervoor dat iedereen beter geïnformeerd en gesensibiliseerd wordt, en je motiveert medewerkers om veiligheidsvoorschriften toe te passen. 


Profiel

Je hebt bij voorkeur een technische bachelor- of masteropleiding genoten en je behaalde minimaal het getuigschrift Preventieadviseur niveau 2 of 1. 

Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie, bij voorkeur in de bouw. Daarbij heb jekennis van VCA. Kennis van milieuwetgeving vormt een meerwaarde.Aanbod

Preventieadviseur Genk
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.