Terug naar zoekresultaten

1 van 11

Volgende
Aanwervingshuis

Preventieadviseur bij Jozef Vanden Buverie & Co

Aanwervingshuis | Desselgem | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Onze klant “Jozef Vanden Buverie & Co” is een Westvlaamse KMO gelegen
in Desselgem (vlakbij Waregem) die voornamelijk actief is in de wegenbouw, grondwerken, stortbeton en de recylage van bouw- en sloopafval. In opdracht van openbare en private bouwheren realiseren zij allerlei riolerings-, grond-en wegenwerken. Dit kan gaan van het volledig vernieuwen van wegen met aanleg van gescheiden rioleringsstelsels, de aanleg van volledig nieuwe wegen tot herstellingen van bestaande wegen. Voor versterking van hun team gaan wij op zoek naar (m/v):

Preventieadviseur bij Jozef Vanden Buverie & Co

Functieomschrijving

Je werkt het veiligheidsbeleid uit en zorgt voor de implementatie hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging van de veiligheid en preventie op de werven en volgt de dagelijkse uitvoering van de projecten in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen op. Je werkt mee aan diverse projecten inzake veiligheid en preventie. Hiernaast zal je verantwoordelijk zijn voor de juiste maatregelen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle dossiers administratief correct worden opgevolgd en zal je ondersteuning bieden aan de verschillende projectleiders.

Profiel

Je bent in het bezit van het attest Preventieadviseur niveau 2 en hebt relevante ervaring binnen de bouwsector. Je bent proactief ingesteld
en blijft op de hoogte van de nieuwste zaken rond veiligheid. Je bent communicatief heel sterk en weet je boodschap op een correcte manier over te brengen. Je weet mensen te motiveren en hebt oog voor detail.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische omgeving en dit binnen een gloednieuw
kantorencomplex. Naast een mooie verloning waarbij rekening zal gehouden worden met jouw eerdere werkervaringen zal je kunnen genieten van extralegale voordelen, waaronder een firmawagen en maaltijdcheques. Je werkt in een flexibel uurrooster. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat steeds streeft naar een optimaal resultaat om zo de goede naam van Vanden Buverie hoog te houden.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een boeiende functie binnen de bouwsector? Reageer dan snel! sammy@aanwervingshuis.be | www.aanwervingshuis.be/vacatures | 056 225 880 Deze functies worden exclusief behandeld door Aanwervingshuis.
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.