Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 13

Volgende

Preventie adviseur - Regio Aalter - toonaagevende firma!

440483445

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Preventie adviseur - Regio Aalter - toonaagevende firma!

Functieomschrijving

Voor onze klant, actief in de voeding, is AGO Technics op zoek naar een preventieadviseur. Als preventieadviseur draag je proactief bij tot de verbetering van het risicobeheer en de bijhorende resultaten. Dit doe je onder andere door: - Frequente observatierondegangen; - Coaching van afdelingen/leidinggevenden om tot een hoger veiligheidsniveau te komen; - Verbeteringsadviezen formuleren; - Bijdragen tot implementatie uit het jaaractieplan en uitwerken van welzijnsprocedures & instructies. - Je hebt een voorbeeldfunctie betreffende het bewustmaken van medewerkers voor veiligheidsricico's; - Je geeft veiligheidsinstructies aan de medewerkers en spreekt hen aan op de naleving ervan. Op een systematische manier werk je aan de afdelingsplannen en - doelen op vlak van arbeidsveiligheid.

Profiel

- Je bent gepassioneerd door veiligheid, je kan de medewerkers motiveren om samen een werk veilige productieomgeving te onderhouden; - Je bent sterk veiligheidsbewust en kan dit ook overdragen naar anderen; - Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken en beschikt over een grote verantwoordelijkheidszin; - Je bent een gedreven persoonlijkheid en hebt zin voor hygiëne, veiligheid & kwaliteit.

Aanbod

Je komt terecht in een mooie, stabiele firma binnen een belangrijk en gewaardeerd team. Je krijgt diverse opleidingen en krijgt een gevarieerde, belangrijke functie aangeboden. Je krijgt een marktconform salaris dat afhangt van je ervaring en kennis. Daarbovenop krijg je diverse extra legale voordelen. Interesse in deze job? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.