Terug naar zoekresultaten
Accent

preventie-adviseur Niv. 2

Via Accent

Onze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.
Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis.
Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."
Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen zijn een kolfje naar hun hand.

Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als:

  • Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit.
  • Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen.
  • Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden.
  • No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit .

preventie-adviseur Niv. 2

Functieomschrijving

? Deze uitdagende en veelzijdige functie omvat een praktische ontwikkeling implementatie coördinatie en strikte opvolging van het complete veiligheidsbeleid (veiligheid gezondheid milieu ?) voor de organisatie. ? Implementatie en instandhouding VCA** ? Je beheert en actualiseert het algemene veiligheidsdocument van group Renotec ? Je geeft interne veiligheidsopleidingen ? Opmaken van een maand- en jaarverslag ? Opmaken van jaarlijks actieplan veiligheid en het 5?jaarlijks globaal preventieplan het opvolgen en rapporteren van de vorderingen van deze plannen ? Stimuleren van het veiligheidsbewustzijn bij onze medewerkers in de burelen werkplaats en op werven ? Opvolgen en analyseren van arbeidsongevallen ? Evalueren en bijsturen van procedures en instructies ? Opmaak veiligheids- & gezondheidskaarten ? Opmaak veiligheidsinstructiekaarten ? Adviseren bij de keuze het onderhoud en gebruik van arbeidsmiddelen en veiligheidsuitrustingen ? Advies verlenen bij aankoop van grondstoffen ? Opmaak indienststellingsverslagen ? Corrigerende of preventieve maatregelen bepalen ? Advies verlenen bij veiligheidsopleidingen ? Communicatie met EDPB EDTC FOD WAS NAVB en arbeidsongevallenverzekering ? Opsporen en identificeren van gezondheids- en milieurisico?s ? De inbreuken of risico?s op het vlak van veiligheid en gezondheid van het personeel opsporen en rapporteren aan de preventieadviseur

Profiel

Je hebt bij voorkeur een Master in de bouw of een diploma veiligheidswetenschappen en een attest preventieadviseur niv. II.

Wij zijn op zoek naar iemand die sterk is in werkorganisatie communicatief flexibel en accuraat.
Bij voorkeur iemand die zich vlot kan behelpen in onze beide landstalen

Aanbod

Na een geslaagde uitzendperiode krijg je een contract van onbepaalde duur.
Je krijgt een uitdagende en afwisselende job met uitdagende projecten in een unieke werkomgeving. Daarnaast krijg je continue de kans om bij te leren.
Je komt werken bij een professionele financieel gezonde onderneming met oog voor zijn medewerkers en hun verdere ontplooiing door permanente bijscholing.
Veiligheid en kwaliteit zijn zeer belangrijk.
Voor deze functie krijg je een competitief loon in overeenstemming met de aard van de job.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.