Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 11

Presales Networking-Infrastructure

350822938

Via AGO Jobs & HR

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Presales Networking-Infrastructure

Functieomschrijving

Onze klant is dé specialist in het ontwerpen, implementeren en supporteren van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen op vlak van netwerk, security en datacenter infrastructuur. Door recente groei mogen ze met fierheid vermelden dat ze de grootste onafhankelijke cyber security en managed security services provider zijn. Ongeacht hun exponentiële groei, blijven ze steeds groot belang hechten aan een vlotte werksfeer. Hun vlakke organisatie heeft dan ook steeds oog voor glimlachende werknemers. Functie: Ondersteunen van de Account Manager op technisch vlak. / Uitbouwen van duurzame klantrelaties en begrijpen van businessnoden. / Ontwikkelen van (managed) services rond cybersecurity, rekening houdend met Networking/infrastructure. / Omzetten van ons services-aanbod in zonneklare presentaties, productomschrijvingen en demo's. / Noden van klant vertalen naar beste servicemodel. / Oplossingen trots voorleggen en behoeften van klanten verhelderen. / Cost sheets, offertes en building blocks hebben geen geheimen. / Je voelt je thuis op onze Vlaamse wegen (50% op de baan).

Profiel

Wij zoeken: Getalenteerde collega's met een feeling voor Server/Storage/Virtualisatie. / Go-getters met kennis van Switching/routing (Juniper, Avaya), Wireless LAN, Load balancing, Web Application Firewall, Access Policy Manager (F5), DHCP/DNS/IPAM (DDI), infoblox, SIEM, etc. / Enthousiaste krachten met 'goesting' in sales en een commerciële touch. / Verfrissende geesten met 5 jaar ervaring als consultant of 2 - 3 jaar ervaring als IT Presales talent. / Vlotte babbelaars met connaissance du français en strong English skills die technologieën conceptueel kunnen toelichten tot een end-to-end oplossing. / Teamplayers met een sterke helikopterview en cijfermatig inzicht.

Aanbod

Wij bieden: Groei en persoonlijke ontplooiing. / Werken in een team van experten. / Een vlakke organisatie met losse sfeer. / Een competitief salaris aangepast aan je kennisniveau en ervaringen. / Goedgemutste after-work activiteiten met top collega's. / Een veranderende en steeds groeiende omgeving.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Consulting
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.