Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Presales Networking-Infrastructure

350822938

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Presales Networking-Infrastructure

Functieomschrijving

Onze klant is dé specialist in het ontwerpen, implementeren en supporteren van de meest betrouwbare en innovatieve oplossingen op vlak van netwerk, security en datacenter infrastructuur. Door recente groei mogen ze met fierheid vermelden dat ze de grootste onafhankelijke cyber security en managed security services provider zijn. Ongeacht hun exponentiële groei, blijven ze steeds groot belang hechten aan een vlotte werksfeer. Hun vlakke organisatie heeft dan ook steeds oog voor glimlachende werknemers. Wat zal je doen? Met jouw technische expertise ondersteun je de Account Manager en je bouwt duurzame klantrelaties uit en begrijpt de businessnoden. Verder ontwikkel je managed services rond cybersecurity, rekening houdend met Networking-Infrastructure. Dit services-aanbod zet je vervolgens om in zonneklare presentaties, productomschrijvingen en demo's. De noden van de klant vertaal je naar het beste servicemodel, je legt de oplossingen voor en verhelderd de behoeften van de klant. Cost sheets, offertes en building blocks hebben geen geheimen. voor jou en je voelt je thuis op onze Vlaamse wegen. Je zal zo'n 50% van jouw tijd op de baan doorbrengen.

Profiel

Wie zoeken wij?

Getalenteerde collega's met een feeling voor Server/Storage/Virtualisatie. Echte go-getters met kennis van Switching/routing (Juniper, Avaya), Wireless LAN, Load balancing, Web Application Firewall, Access Policy Manager (F5), DHCP/DNS/IPAM (DDI), infoblox, SIEM, etc.

Maar vooral enthousiaste krachten met goesting in sales en een commerciële touch. Verfrissende geesten met 5 jaar ervaring als consultant of 2 - 3 jaar ervaring als IT Presales talent. Vlotte babbelaars met connaissance du français en strong English skills die technologieën conceptueel kunnen toelichten tot een end-to-end oplossing.
En vooral teamplayers met een sterke helikopterview en cijfermatig inzicht.

Aanbod

Wij bieden wij jou?

De mogelijkheid om verder te groei en je persoonlijk verder te ontplooien. Je zal kunnen werken in een team van experten en dit binnen een vlakke organisatie met een losse sfeer.

Last but nog least bieden wij jou een competitief salaris aangepast aan je kennisniveau en ervaringen inclusief goedgemutste after-work activiteiten met top collega's en dit alles binnen een veranderende en steeds groeiende omgeving.

Wij ontmoeten jou graag!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Consulting
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Consulting' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.