Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende
ORBID

Presales Engineer

ORBID | Merelbeke | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

130 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners – topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.

Lees de getuigenis van Brecht en ontdek hoe hij werken bij Orbid ervaart: https://www.orbid.be/werken-bij-Orbid/brecht-system-engineer

Presales Engineer

Functieomschrijving

Als presales architect begeleid je onze klanten in het kiezen van de beste technische oplossing bij vernieuwing, migratie en transformatie van hun IT infrastructuur:

• Het inrichten van een infrastructuur vanaf de netwerklaag, de storage, virtuele platformen, database- en applicatieservers en security in zowel on-premise, hybride cloud en full cloud kent voor jou geen geheimen.
• Orbid baseert zijn oplossingen op A-merken in de markt, we werken dan ook vaak met HPe / 3PAR / Aruba / VMWare / Microsoft / Citrix / Watchguard / … en gebruiken Tier-3 datacenters en cloud oplossingen. Jouw oplossingen worden geïmplementeerd door onze system engineers en bij de uitdagende projecten volg jij op vanuit een quality management perspectief.
• Je staat in voor het in kaart brengen van de behoeftes van de klant. Rekening houdende met relevante klanteninformatie, strategische bedrijfsdoelstellingen zowel op korte en lange termijn, stel je een passende oplossing voor. Hiervoor werk je nauw samen met de accountmangers en het internal sales team.
• Jouw inzicht en brede IT ervaring in implementatie van on-premise, hybrid-cloud en full cloud leiden tot excellente solutions voor onze klanten met oog voor detail en onderhoudbaarheid.
• Het inrichten en ontwerpen van systemen die aan hoge SLA eisen moeten voldoen zoals 99,999% Availability – Active/Active datacenter layout – IaaS & PaaS – low latency connectivity en het uittekenen van een stappenplan voor migraties van legacy naar nieuwe platformen bieden jou de nodige uitdaging.
• Je onderzoekt mogelijke conceptalternatieven en bespreekt deze met de desbetreffende collega’s.
• Je krijgt de kans om jouw technische know-how aan te scherpen door het volgen van opleidingen en zo op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen.

Profiel

• Je beschikt over een hogere informatica technische opleiding en beschikt over ruime relevante ervaring in presales.
• Je bent leergierig, je volgt de snel evoluerende IT wereld op de voet.
• Je gedrevenheid, flexibiliteit en brede IT bagage onderbouwen je klant- en oplossingsgerichtheid.
• Jouw goede communicatieve vaardigheden en documentatie zijn uitermate belangrijk voor je collega’s en in eerste plaats ook voor onze klanten.
• Je beschikt over de nodige certificaten én/of expertise in meerdere van de volgende technologieën: Datacenter architectuur, Servers en storage, WAN/LAN, networking, firewalls, switching, HyperV / VMware, Windows Server 2012R2 - 2016 / Windows 10, Office 365, Backup en Disaster Recovery / Veeam, SQL Server, RDS / XenApp of Azure en andere cloud omgevingen.

Aanbod

Grow with us
Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

Meer weten over het werken bij Orbid? Surf snel naar https://www.orbid.be/werken-bij-orbid
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'It-architectuur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.