Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 11

Volgende

PORTFOLIO OFFICER - PHARMACEUTICALS/ GENERICS

* Projectmanagement

* Marktleider

* Reële doorgroeimogelijkheden

HAYS LIFE SCIENCES | Vlaams-Brabant | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Voor onze klant, een marktleider in de markt van generische geneesmiddelen, zoeken we vanuit Hays Life Sciences een Portfolio Officer voor de lancering en herpositionering van het ganse portfolio aan generische producten.


PORTFOLIO OFFICER - PHARMACEUTICALS/ GENERICS

Functieomschrijving

Je zal instaan voor gans de lanceringscyclus van de volledige portefeuille medicinale producten op de Belgische markt. Hierbij bewaak je nauwgezet de tijdslimieten van alle etappes bij het op de markt brengen van nieuwe producten en deze met een wijziging. Je zal de mogelijkheden aangrijpen en tot uitvoer brengen om de lanceringstijd te verkorten. Je verliest hierbij het algemeen overzicht niet uit het oog over alle strategische en operationele lanceringen.

Profiel

Je hebt kennis kunnen opbouwen in een wetenschappelijk domein of op economisch vlak. Idealiter beschik je ook over een inzicht in de werking van een farmaceutisch-commerciële entiteit. Daarnaast heb je goede project management skills. Het is een plus als je ook ervaring hebt met volume- en prijsforecasting. Aangezien je met veel stakeholders zal interageren, zoals sales- & marketingmedewerkers, market access, regulatory en supply chain, ben je in staat helder te communiceren.


Aanbod

Je zal de kans krijgen om je te bewijzen als junior, medior of senior projectmanager en dit in een bedrijf met een sterke marktpositie. Bovendien zal je de kans krijgen om na enkele jaren door te groeien binnen de organisatie. Je zal beloond worden met een competitief salarispakket.

Interesse? Neem gerust contact met Filip Brouwers, senior consulent bij Hays Life Sciences, of solliciteer vandaag nog online!

Interesse?

Hays Wavre
Filip Brouwers
010233708
Chaussee des Collines 52, 1300 Wavre, Belgie
Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteit' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.