Terug naar zoekresultaten

Polyvalent technieker (Vast contract) - Regio Evergem

384774474

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Polyvalent technieker (Vast contract) - Regio Evergem

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de productie van delicatessen is AGO Technics op zoek naar een polyvalente technieker. Als polyvalent technieker sta je in voor de volgende zaken: - Je zorgt voor een goede werking van de machines en streeft ernaar dat stilstanden vermeden worden; - Je helpt mee aan de ombouw van de productielijn; - Je ziet toe op de orde en de netheid van de werkplaats en de stockageruimte voor onderdelen; - Heb je ambitie en hou je van variatie, dan kan je takenpakket uitbreiden. Je kan voorstellen lanceren voor nieuwe projecten en deze dan ook zelf mee verder uitwerken in de praktijk. Na verloop van tijd kan je ook zeker mee werken aan technische documentatie of het beheer van het technische magazijn. Opties genoeg/ in overvloed. - Je rapporteert aan de technisch verantwoordelijke.

Profiel

Je beschikt over een technisch middelbaar diploma bij voorkeur in de mechanica, elektromechanica of elektrotechnieken. Je beschikt over een goede elektrische kennis, maar je kan en wil ook op mechanisch vlak zaken bijleren. Indien je al een eerste positieve industriële werkervaring hebt, dan is dit zeker een pluspunt. In welke sector je deze ervaring hebt opgedaan, is minder van belang. Indien je al een basis kennis zou hebben van PLC of automatisatie, dan is dit ook een troef, maar dit is zeker geen vereiste. Je bent een gemotiveerde, leergierige technieker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin en denkt ook creatief mee. Je hecht veel belang aan de heersende veiligheidsnormen. Je draagt de voorgeschreven PBM en je neemt deel aan veiligheidsopleidingen. Je wenst te werken in dag met flexibele uren.

Aanbod

Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een familiale sfeer. Er wordt goed gezorgd voor de werknemers, er wordt op een respectvolle manier gecommuniceerd, er is weinig hiërarchie wanneer er een aanvraag gebeurt voor een investering/ verbetering?
Je krijgt een vast contract na een interimperiode. Indien je een vaste job zou opzeggen, voor deze nieuwe uitdaging, dan is een direct vast contract, ook zeker een optie. Je krijgt een mooie verloning, aangevuld met een hospitalisatieverzekering en premies. Daarnaast organiseert het bedrijf jaarlijks ook een aantal informele evenementen bij de productie van een nieuw product. Sollicitatieproces: - Je hebt een gesprek bij AGO Technics in Wondelgem; - Bij een positief interview word je uitgenodigd voor een gesprek met de technisch verantwoordelijke & HR; - Je krijgt een rondleiding; - Indien alle stappen positief zijn, kan je opstarten.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Technicus elektriciteit en elektronica

Populaire jobs in Technicus elektriciteit en elektronica:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.