Terug naar zoekresultaten

polyvalent technieker - dag - regio Gent

447722576

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

polyvalent technieker - dag - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen in de regio van Gent is AGO Technics opzoek naar een polyvalent onderhoudstechnieker. Het doel van deze functie is instaan voor het algemene onderhoud in de volledige plant en je komt in aanraking met zowel mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische zaken. Tot jouw takenpakket behoort o.a. het uitvoeren van fysieke controles en periodieke inspecties op de volledige site. Je verleent assistentie aan en volgt contractoren op en je werkt mee aan nieuwe projecten. Je verhelpt storingen en je denkt mee over langetermijnoplossingen. Je start nieuwe machines en installaties op, maakt hiervoor de veiligheidsinstructies op en begeleidt de operatoren. Daarnaast zorg je er ook voor dat de voorraad altijd up-to-date is, bewaak en controleer je de veiligheidsvoorschriften en leef je deze ook op een correcte manier na. Tot slot respecteer je de afgesproken termijnen en werk je altijd nauwkeurig.

Profiel

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die een middelbaar diploma behaalde, met voorkeur in de elektromechanica. Schoolverlaters zijn ook welkom. Heb je een elektrische richting gevolgd meer heb je ook een sterke interesse in mechanica en om dit bij te leren, dan kom je zeker ook in aanmerking! Indien je een technische achtergrond hebt in een ATEX-omgeving, is dit zeker ook een plus, maar geen noodzaak. Ook ervaring in het lassen, draaien en frezen vormt een voordeel maar is geen vereiste. Je besteedt veel aandacht en veiligheid en wilt blijven bijleren. Je spreekt goed Nederlands, daarnaast is het een meerwaarde als je Frans spreekt (veel leveranciers zijn Franstalig). Je hebt nog een extra streepje voor als je in het bezit bent van volgende attesten: BA4/5, heftruck, VCA en ATEX. Geen nood als je dit niet bezit, je kan deze bij vaste indiensttreding behalen. Af en toe is er buiten de werktijden een interventie, dit is echter uitzonderlijk.Toch ben je bereidt je hiervoor in te zetten. Tot slot schrikt buiten werken jou niet af en ben je positief ingesteld.

Aanbod


De firma biedt je een vast contract na positieve interimperiode. Je komt terecht in een boeiende werkomgeving met een gevarieerd takenpakket, opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Op basis van jouw opleiding en ervaring krijg je een competitief salarispakket. Je werkt in een 40-uren week, hierdoor bouw je 12 ADV-dagen op. De firma heeft geen vast verlof, je kan dus zelf kiezen wanneer je jouw verlof opneemt. Elke dag werk je 8 uren, deze zijn in overleg met jouw collega's te kiezen en kunnen elke dag veranderen. Een indicatie van mogelijke uren: 6u - 14u30; 7u30 - 16u; af en toe zal je van 9u - 17u30 werken. Je komt terecht in een tof team met twee ervaren technische collega's. Interesse? Stuur dan snel je cv door naar gent.technics@ago.jobs en we nemen telefonisch contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.