Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 6

Volgende

PLOEGVERANTWOORDELIJKE | PEOPLE MANAGER | VOEDINGSINDUSTRIE

Manpower | Turnhout | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!

Onze klant is een gekende firma binnen de voedingsindustrie. Door een grote internationale export is er zeer veel stabiliteit. Kenmerkend is de zeer familale en eerder vlakke structuur. Voor de productiehal te Herentals zijn we momenteel op zoek naar een ploegverantwoordelijke / ploegledider (m/v).

PLOEGVERANTWOORDELIJKE | PEOPLE MANAGER | VOEDINGSINDUSTRIE

Functieomschrijving


Onze klant kent een productiesysteem met 2 ploegen. In piekperiodes kan hier nog een nacht bijkomen. Jij bent de persoon die het productieteam van operators zal aansturen.

Concreet houdt dit in dat je de personeelsplanning voor je team en shift opstelt alsook de productieplanning. Vanuit het hoger management worden bepaalde targets opgelegd die je dient te behalen maar de manier waarop je dit doet bepaal je zelf. Doordat je zelf nog nauw in contact staat met de werkvloer heb vaak ook het best een kijk op eventuele verbeteringen. Een proactieve houding hierbij wordt sterk op prijs gesteld.
In geval van problemen in je team zal jij ook de contactpersoon zijn. Aan de hand van people management vaardigheden los jij de problemen op. Je coacht je mensen en geeft opleidingen waar het nodig is.


Profiel


Je hebt hogere opleiding genoten en weet dit bij voorkeur aan te vullen met relevante leidinggevende ervaring. Heb je deze nog niet maar weet jij perfect hoe een productieomgeving in elkaar zit? Ben je zelf klaar om de volgende stap te zetten? Twijfel ook dan zeker niet je kandidaat te stellen.
Uiteraard werk je graag met mensen samen en weet je hoe je hen kan motiveren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen. People management skills zijn dus essentieel. Je komt terecht in een bedrijf met zeer familiale waarden dus logischerwijs draag je deze waarden mee.
Uiteraard komt er wel een gezonde dosis stress bij te kijken in geval van technische pannes. Dit maakt je scherp en zorgt ervoor dat je nauwkeurig en resultaatgericht gaat denken en handelen.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een jong en dynamisch team met gedreven en ervaren collega's waar je steeds beroep op kan doen.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques. Andere grote sterkten zijn de zeer aangename werksfeer, het familiaal karakter en de individuele ontwikkelingsmogelijkheden
Is dit de job die je zoekt? Of heb je nog iets anders in gedachten. Aarzel niet me even iets te laten weten. Stuur je cv naar simon.coolen@manpower, bel me op: 0479 35 03 32 of voeg met toe via Linkedin: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: voeding, productie, onderhoud, ploegbaas, ploegleider, ploegverantwoordelijke, ploegen, vroege/late, people manager, leidinggevende, mechanica, elektriciteit, pneumatica, pneumatiek
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7663995

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Zaalpersoneel' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.