Terug naar zoekresultaten

Ploegverantwoordelijke elektriciteit - daguren (Evergem)

369893801

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ploegverantwoordelijke elektriciteit - daguren (Evergem)

Functieomschrijving

Voor een toffe KMO gelegen te Evergem is AGO Technics op zoek naar een ploegverantwoordelijke in de elektriciteit. Je begeleidt en coördineert je team van 1 à 2 mensen en je staat in voor volgende taken: - je voert elektrische werkzaamheden zoals kabels trekken, verlichting installeren, elektrische borden maken, databekleding,... - je vult het werfdossier en het dossier van de kablage aan door het optekenen van schema's, aanpassingen geef je door aan de tekenaars - je neemt zelf beslissingen en toon initiatief, zowel naar klanten toe als naar taken

Profiel

Je hebt een technisch diploma elektricien of elektromechanica behaald of je bent gelijkgesteld door ervaring. Je bent in het bezit van een BE rijbewijs, VCA attest en schaarlift rijbewijs.
Binnen de firma wordt voornamelijk in dagdienst gewerkt. Je vertrekt om 7u15 naar de werf, om 17u eindigt jouw werkdag en keer je terug van de werf. Uitzonderlijk wordt er in 2 ploegen gewerkt waardoor flexibiliteit vereist is.
Je bezit de kennis en maturiteit om in een KMO te werken en je wil een echte meerwaarde betekenen voor het bedrijf.
Je werkt in een 40-uren week wat wil zeggen dat je 12 extra verlofdagen opbouwt. Bij opname van jouw ADV-dagen wordt je uitbetaald.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische KMO van ongeveer 20 - 30 werknemers. De firma biedt een marktconform loonpakket afhankelijk van jouw ervaring, competenties,... en biedt jou een vast contract na positieve interimperiode. Ben jij de ploegverantwoordelijke die wij zoeken? Neem dan snel contact op door jouw cv door te mailen naar gent.technics@ago.jobs of neem die telefoon nu in je hand en bel ons op 09/374.61.33!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.