Terug naar zoekresultaten

PLOEGLEIDER ONDERHOUD | TECHNISCHE SCHOLING | BOUWMATERIALEN | KEMPEN

Manpower | Beerse | Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!
Onze organisatie is een internationaal gerenommeerde producent van toepassingen voor de bouwindustrie. Met verschillende vestingen in België zijn ze een stabiele factor in hun sector. Voor Turnhout/Kempen zoeken we een ploegleider voor de aansturing van het onderhoudsteam.

PLOEGLEIDER ONDERHOUD | TECHNISCHE SCHOLING | BOUWMATERIALEN | KEMPEN

Functieomschrijving


Als ploegleider ben je het centrale aanspreekpunt van de technische uitvoerende collega's. Je zorgt dat alles in goede banen loopt en beheert de personeels- en onderhoudsplanningen.
Je kan beroep doen op je technische achtergrond en ervaring om probleemsituaties in te schatten en deze aan te pakken. Verbeteringsprojecten behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden.
Door je communicatieve vaardigheden zorg dat al je medewerkers zich op één lijn bevinden.

Profiel


Je hebt een technische opleiding genoten en weet dit aan te vullen met een relevante leidinggevende werkervaring. Onze klant geeft zeer veel vrijheid maar dat betekent ook dat je autonoom en zelfstandig aan de slag kan gaan.
Gezien je bij pannes snel moet kunnen optreden, verwachten we dat je kan werken onder een gezonde dosis stress en dat je resultaatgericht denkt en werkt.

Aanbod


Je krijgt sowieso een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma, die zijn medewerkers opleiding en doorgroeikansen biedt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen als maaltijdcheques, een groep- en hospitalisatieverzekering.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7664443

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.