Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 43

Volgende

Ploegleider (dag) - Chemische sector - Mooie verloning!

461190673

AGO Jobs & HR | Wetteren | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ploegleider (dag) - Chemische sector - Mooie verloning!

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten in de chemische sector is AGO Technics op zoek naar Ploegleider. Hieronder kan je een greep uit jouw takenpakket terug vinden: - Garanderen van continuïteit van het productieproces door back-up te zijn van de ploegleider week (3 ploegen) - Aansturen en opvolgen van de kuisactiviteiten om de orde en netheid te garanderen. - Uitvoeren van projecten met de bedoeling de algemene werking te verbeteren. - Technische bijstand in de productie. - Actief bijdrage leveren in het veiligheidsbeleid dat binnen de organisatie wordt doorgevoerd. - Opvolgen en aanvullen van de PBM's en kuismaterialen. - Ad hoc taken uitvoeren op vraag van de productieverantwoordelijke. - Coachen en ontwikkelen van de medewerkers om de competenties, vaardigheden en knowhow optimaal te benutten en te ontwikkelen en als een goed functionerend team te werken.

Profiel

Je volgde een bacheloropleiding in een technische richting (elektromechanica, electriciteit of mechanica) Ervaring in een leidinggevende functie is een pluspunt. Kennis van het spuitgietproces is zeker een pluspunt. Je wenst te werken in een dagfunctie, maar kan indien nodig ook de nodige flexibiliteit tonen om in 3-ploegen te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team. Je wordt tewerkgesteld binnen een firma die veiligheid en wederzijds respect hoog in het vaandel draagt. Na een korte interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een marktconforme verloning en heel wat extra legale voordelen. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor extra informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.