Terug naar zoekresultaten

Ploegchef verpakkingslijn

428376888

AGO Jobs & HR | Wielsbeke | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ploegchef verpakkingslijn

Functieomschrijving

Je doorloopt een volledig uitgewerkt intern opleidingsprogramma binnen de inpakafdeling. Na opleiding stuur je als mensgerichte ploegchef inpak een team medewerkers aan in het 2pl systeem. Coördineert en organiseert heel efficiënt de dagelijkse activiteiten zodat inpakplanningen succesvol worden uitgevoerd. Je volgt nauwgezet de kwaliteits-, rendements - en storingsgegevens op en brengt verbeteringsvoorstellen aan. Dankzij jouw opleiding en interesse voor techniek volg je de goede werking van de inpaklijnen verder op en ben je in staat om storingen en problemen te verhelpen of deze terug te koppelen aan de technische dienst.

Profiel

Je hebt een Bachelor diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring en je bent op zoek naar een stevige uitdaging! Voor deze functie denken we ook aan een junior profiel met een passie voor productie, verweven met een sterke interesse in techniek. Je houdt ervan met een team resultaten neer te zetten en dit steeds met respect voor regels m.b.t veiligheid, kwaliteit, milieu en uiteraard de wettelijke normeringen en reglementeringen. Je kan je professioneel uitdrukken in het Nederland en Frans. Een ERP- en of Mes pakket is jou niet vreemd.

Aanbod

We bieden je een uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Je komt terecht in een gloednieuw en comfortabel uitgerust bedrijf. Verdere opleidings- en ontwikkelingskansen zijn bij ons realiteit. Mooi salarispakket voorzien.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Ooigem
Wielsbeeksestraat 2
8710 Ooigem
Tel.: 056 66 37 31
Email: ooigem@ago.jobs
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.