Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 26

Volgende

Ploegbaas / Meestergast Regio Gent

468245701

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 23 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ploegbaas / Meestergast Regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Gent is AGO technics op zoek naar een ploegbaas / meestergast voor de aansturing van een team lassers, monteurs en ploegbazen. - Je staat in voor de coördinatie van jouw ploeg en je ondersteunt hen op technisch vlak; - Je staat in voor het opstellen en het opvolgen van de planning en de werkverdeling. Als coacher geef je duidelijke instructies, help je mee en voorkom je dat er zich problemen voordoen. Indien er toch bepaalde zaken niet in orde zijn, dan zorg je er als verantwoordelijke voor dat deze in orde worden gebracht; - Je staat in voor de administratie wat wil zeggen dat je de werkvergunningen verzamelt, instructies opstelt, ... - Je staat in voor het toezicht op de werven waarbij je de veiligheid en de persoonlijke beschermingsmiddelen controleert. - Je komt dagelijks samen met je team voor een meeting waarin de nodige afspraken worden gemaakt.

Profiel

Je beschikt over een minimum werkervaring van een vijftal jaar als lasser,monteur of pijpfitter. Je bent een echte coacher. Je bent een goede communicator en je slaagt erin om je team goed aan te sturen. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische onderneming waar er veel aandacht wordt gegeven aan individuele loopbaanontwikkeling en groei. Je krijgt een aantrekkelijk takenpakket, opleidingen, een mooi loonpakket en werkzekerheid. Wens je meer informatie of heb je interesse? Mail gent.technics@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.