Terug naar zoekresultaten
Accent

Ploegbaas (M/V)

Via Accent | Limburg | Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

De firma is een groeiend bedrijf gelegen in Lommel. Het is een familiebedrijf dat al enkele jaren de toon aangeeft in grond- en afbraakwerken. Je komt terecht in een bedrijf waar iedereen gelijk is. De deur staat altijd open en de zaakvoerder heeft steeds een luisterend oor als er iets is. Dankzij hun groei hebben ze verschillende werven over heel België.

Ploegbaas (M/V)

Functieomschrijving

Als ploegbaas ben je verantwoordelijk voor de operationele leiding en dagelijkse aansturing van de toegewezen ploeg arbeiders op de werf. Je zorgt voor de operationele coördinatie van een ploeg van medewerkers op een werf en geeft voldoende aansturing aan de medewerkers inzake uit te voeren werkzaamheden. Je geeft duidelijke instructies aan de medewerkers. Je voert zelf mee de werkzaamheden uit waaronder ook handenarbeid. Je kan bij voorkeur ook als kraanmachinist werken en kleine technische onderhoudswerken uitvoeren. Je staat in voor het dagelijks toezicht inzake werfrealisatie en registreert de uitgevoerde werkzaamheden. Je kan plannen interpreteren en de uitvoering ervan coördineren. Je zorgt voor tijdige aanvraag en het meenemen van de benodigde materialen en houdt toezicht op een correcte registratie van de gebruikte materialen. Je lost operationele problemen op en overlegt waar nodig met de planning/werfleider. Je signaleert tijdig knelpunten aan planning/werfleider. Je houdt toezicht op een correct gebruik van de machines en werktuigen. Je garandeert een ordelijke en veilige werkomgeving. Je houdt toezicht op de naleving van procedures i.v.m. kwaliteit veiligheid en op de rentabiliteit van de werkzaamheden.

Profiel

Je hebt ervaring in grond- en afbraakwerken.
Ervaring als kraanmachinist is een pluspunt.
Je kan leiding geven aan meerdere collega-arbeiders.
Je bent stipt en nauwkeurig.
Je draagt zorg voor het materiaal waarmee men werkt.
Je beschikt minstens over een rijbewijs B. Een rijbewijs C/CE is een pluspunt.

Aanbod

Je begint met uitzendcontracten van een week. Na een succesvolle periode met weekcontracten maak je kans op jobs optie vast. De firma valt onder paritair comité van de bouwsector (124) waardoor jouw verloning en vergoedingen ook hierop gebaseerd zullen worden. Je werkt steeds van maandag tot vrijdag. Heel af en toe zal je gevraagd worden om in het weekend te werken. De kans bestaat dat je op verre werven terechtkomt waardoor je op logement moet/kan.

Interesse?

VG1312/BC
Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.