Terug naar zoekresultaten

Ploegbaas / Brigadier - Volcontinu Regime

370040197

Via AGO Jobs & HR

Staat 31 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ploegbaas / Brigadier - Volcontinu Regime

Functieomschrijving

Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een ploegbaas. Je hebt de dagelijkse operationele leiding van jouw ploeg (plannen, toezicht, opvolgen en bijsturen personeel). Je maakt voorstellen tot verbetering van het operationele gebeuren. Je bent de initiator voor preventieve acties, doet analyses en adviseert uw leiding om continu verbetering te bewerkstelligen. Als leidinggevende houd je ook toezicht op de veiligheidsprocedures en geeft instructies waar nodig. Als leidinggevende sta je ook in voor de verlofregeling en plan je opleidingen in voor jouw ploeg. Je rapporteert aan de manager.

Profiel

Je beschikt over een A2-diploma. Je hebt enkele jaren werkervaring in een procesomgeving en hebt ervaring met leiding geven. Je kan op een corrigerende manier optreden indien regels en afspraken niet nageleefd worden en omgaan met verschillende persoonlijkheden. Ook in plannen en organiseren ben je sterk. Je slaagt erin prioriteiten binnen de veelheid aan taken. Je slaagt erin prioriteiten binnen de veelheid aan taken vast te leggen. Je bent een team player en veiligheidsbewust. Je kan goed overweg met IT systemen. Je kan werken in een volcontinu systeem.

Aanbod

Een mooie job in een leuk bedrijf met een goede verloning.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / meestergast / ploegleider
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Gent (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.