Terug naar zoekresultaten

PLC programmeur/ Automatisatie ingenieur in duurzame onderneming (regio Gent)

370007620

Via AGO Jobs & HR

Staat 56 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PLC programmeur/ Automatisatie ingenieur in duurzame onderneming (regio Gent)

Functieomschrijving

AGO Technics is op zoek naar een Automatisatie Ingenieur/ PLC Programmeur in de regio van Gent. De firma is actief in de domeinen milieu- en energietechnologie, zowel in binnen- als buitenland. Hierbinnen hebben ze verscheidene specialisaties, zoals waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking... Omwille van een continue groei, gaan ze op zoek naar extra medewerkers. Doel van de functie is dus om in te staan voor het programmeren/ het voorbereiden van de zuiveringsinstallaties. Hiernaast volg je ook de opstart van de projecten mee op en blijf je voor de klanten een aanspreekpunt, zouden er problemen optreden. Hieronder meer informatie over het takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding en de opstart van nieuwe installaties. - Je start met het opstellen van functionele analyses. Op basis hiervan ontwerp en programmeer je de software en bedieningsschermen. Hiertoe behoren PLC, meettoestellen, frequentie omvormers... - Hierna blijf je betrokken bij het project, door de installatie te testen, op te starten en eventuele problemen te verhelpen. - Indien nodig, ga je bij de klant ter plaatse, om de service te bieden bij het oplossen van hun problemen aan bestaande installaties. - In gans dit proces, werk je nauw samen met de projectleider.

Profiel

Je behaalde een diploma van het hoger onderwijs binnen een technische afstudeerrichting, bij voorkeur elektromechanica, energietechnieken, automatisatie...
Het kunnen voorleggen van ervaring met PLC of HMI is een pluspunt.
Je staat er ook voor open, om naast het programmeren, af en toe zelf de handen uit de mouwen te steken.
Op persoonlijk vlak herken je jezelf in onderstaande eigenschappen.
Je bent gedreven, je hebt een groot logisch inzicht en je bent leergierig.
Je bent communicatief sterk en je werkt graag in een team.
Tot slot, sta je ervoor open, om sporadisch in het buitenland te werken (zowel binnen als buiten Europa).
De duur van je verblijf in het buitenland is project afhankelijk, maar dit wordt steeds ruim op voorhand gecommuniceerd.

Aanbod

Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).
Je komt terecht in een team van 4 collega's. Binnen dit team heerst een positieve werksfeer. Eigenlijk, heerst er binnen de ganse firma een positieve werksfeer. Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien. Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega's samen iets te gaan eten. De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk... Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt. Er zijn ook flexibele werkuren, opstarten doe je tussen 7u en 10u, waardoor je na 8u werken (en 1u verplichte pauze, in één blok of gespreid over de dag), omstreeks 16u en 19u kan je de werkdag afsluiten. Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf. Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de technisch verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek en voor het afleggen van een technische test. Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving? Stuur dan snel je cv naar ons kantoor: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.