Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 19

Volgende
Total

PLC en SIS Ingenieur

Total | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Geef het beste van jezelf aan de energie ! Sluit u aan bij TOTAL : meer dan 500 verschillende beroepen in 130 landen. Een verantwoordelijke maatschappij met sterke veiligheids- en ethische standaarden, vele loopbaanmogelijkheden, een cultuur waar innovatie centraal staat en een missie die de 100.000 medewerkers van de groep delen: dag na dag de energie verbeteren.

PLC en SIS Ingenieur

Functieomschrijving

Op de petrochemische site van Total Olefins Antwerpen ben je in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerp, het beheer en de ontwikkeling van PLC systemen. Een belangrijk aandeel vormen de safety PLC's welke de goede en veilige werking van TOA's installaties bewaken.
In deze functie heb je een breed technisch perspectief, dat naast de PLC's ook hun industriële netwerken en bijhorende instrumentatie bevat. Daarenboven is er een directe en sterke link met het productieproces. De functie omvat het beheer van bestaande systemen, de uitwerking van aanpassingen en de ondersteuning van techniekers bij herstellingen en interventies. Verder definieer je het preventief onderhoud, volg je actief wanneer systemen het einde van hun levensduur bereiken en neem je de lead bij ontwikkeling en realisatie van vervangprojecten. Bij grote multidisciplinaire projecten geef je input en draag je bij aan het aspect PLC's en veiligheidskritische instrumentatie.

Profiel

Voor deze functie is Total op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde industrieel ingenieurs met afstudeerrichting automatisatie. Zowel voor net afgestudeerden als ingenieurs met ervaring voorzien we een inlooptraject op maat, inclusief certificatie als "TUV certified functional safety engineer".
Hij of zij is vlot in Nederlands en Engels, werkt graag gedisciplineerd, heeft een hoge standaard inzake kwaliteit, heeft een pragmatische aanpak en is stress bestendig. Hij of zij is een goede communicator en een team speler, maar kan ook zelfstandig werken in een complexe en snel veranderende omgeving.

Aanbod

Wij bieden:
* De mogelijkheid deel te nemen aan projecten van belangrijke omvang en verantwoordelijkheid op te nemen in een internationaal, hoogtechnologisch bedrijf.
* Een boeiend loopbaanperspectief met de mogelijkheid om u in een nieuwe job, nieuwe activiteit of een nieuwe cultuur onder te dompelen.
* Een permanente vorming en opleiding.
* Een competitief loon en een uitgebreid gamma van extralegale voordelen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Sector: Distributie en Retail
  • Antwerpen & Haven
  • Alle vacatures bij Total

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.