Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 18

Volgende
Culinor Food Group

PLANT MANAGER

Culinor Food Group | Herselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze producten, die ken je al. En nu ook ons bedrijf!
________________________________________________________________________________________________________
CULINOR Food Group nv, is in de Benelux een van de belangrijkste producenten van vers bereide maaltijden voor de retailmarkt en foodservice. Het bedrijf speelt in op de trend van gezond, smaakvol en snel te bereiden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in de 5 productievestigingen - waarvan 2 gelegen in de Kempen en 3 in de Gentse regio. Momenteel zoeken we voor Vaco’s Kitchen, met productiesites in Olen en Herselt, een (m/v):
 

PLANT MANAGER

Functieomschrijving

Wat verwachten we van jou?
Voor het operationeel resultaat van één van onze plants, rekenen we op jou!
Je wordt er de drijvende kracht achter de ontwikkeling, coördinatie en uitvoering van de productieactiviteiten, alsook het beheer van het fabrieksgebouw- en terrein.

Dit houdt in dat je:
  • samen met de General Manager het productiebeleid ontwikkelt en bepaalt en de bedrijfsstrategie vertaalt naar concrete actieplannen en doelstellingen
  • korte- en lange termijn doelstellingen formuleert a.d.h.v. huidige en toekomstige productiebehoeften
  • het volledige productieproces en -activiteiten organiseert en coördineert, steeds met een focus op continue verbetering
  • het operationeel budget beheert, investeringsdossiers budgetteert en uitwerkt
  • als lid van het management comité en van de paritaire overlegorganen, de plant vertegenwoordigt en een belangrijk aanspreekpunt bent voor alle afdelingen binnen de organisatie.
 
Bij dit alles kan je rekenen op de inzet van een 100-tal medewerkers en de ondersteuning van onze managers van de afdelingen productie, expeditie, kwaliteit en techniek, die rechtsreeks aan jou rapporteren.
 

Profiel

Heb je het juiste profiel?
Een opleiding bio-ir. of industrieel ingenieur (voeding/techniek/agro), of gelijkwaardig door ervaring. · Ruime leidinggevende ervaring in een (voedings)productiebedrijf en een sterke functionele technische kennis zijn een must, gecombineerd met een passie voor food trends een troef · Je hebt visie en een hands-on mentaliteit, bent daadkrachtig en een echt organisatietalent, ook in moeilijke situaties en bij stressmomenten · Je speelt kort op de bal en handelt oplossingsgericht · Als geboren leider weet je een team te inspireren en te sturen en dankzij je brede betrokkenheid bij de organisatie, slaag je erin om samen met de General Manager het beleid te vertalen naar de werkvloer · Naast je resultaatgerichtheid, getuig je van een sterk kwaliteitsbewustzijn en zorg je voor het welzijn en de veiligheid van jouw medewerkers  ·  Jouw analytisch vermogen stelt je in staat om continue verbeteringen te realiseren door alle zaken telkens opnieuw in vraag te stellen met als doel ‘jouw’ plant tot het maximaal haalbare niveau te brengen.
 

Aanbod

Wat bieden wij?
· Je krijgt de nodige beslissingsruimte, autonomie en middelen om van ‘jouw plant’ een succes te maken · Je kunt hierbij rekenen op de ondersteuning van een ervaren management en een dynamische groep medewerkers · Bovendien kom je te werken in een solvabele onderneming met permanente groeicijfers en expansieplannen en een marktleiderspositie · We bieden je een sleutelpositie binnen een dynamisch bedrijf met aandacht voor de medewerkers en een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, geestdrift en een goede werksfeer centraal staan  · Je mag rekenen op een attractief  salarispakket met inbegrip van o.a. een bedrijfswagen.

Deze kans laat je niet voorbijgaan!
Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be  Derveaux Select, t.a.v. Hilde Derveaux. Voor meer informatie, tel. 0495/51 50 36.
 
De verkennende gesprekken zullen doorgaan in Olen.
 
Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)

 

Interesse?

Deze kans laat je niet voorbijgaan!
Mail daarom meteen je motivatiebrief en cv naar jobs@derveaux-select.be  Derveaux Select, t.a.v. Hilde Derveaux. Voor meer informatie, tel. 0495/51 50 36.
 
De verkennende gesprekken zullen doorgaan in Olen.
 
Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld en je persoonsgegevens verwerkt conform de wet op de privacy (GDPR)
 
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.