Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 9

Volgende

PLANT MANAGER

* Masterdiploma Industrieel Ingenieur Bouw
* Verantwoordelijkheid
* Regio: Waregem - Oudenaarde

Via Hays Gent

Staat 27 dagen op Jobat.be

Hays Construction Gent is voor zijn klant, een bedrijf gespecialiseerd in de bouw van industriële complexen en kantoren, op zoek naar een Plant Manager.

PLANT MANAGER

Functieomschrijving

In de job van Plant Manager sta je in voor de dagdagelijkse leiding over de firma. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de verkoop, uitvoering en planning. Daarnaast sta je ook in voor het behalen van de objectieven op gebied van omzet, rentabiliteit en kantentevredenheid. In deze job geef je leiding en ondersteuning aan een team dat bestaat uit vertegenwoordigers, werfleiders, calculators, bouwkundige tekenaars, montageploegen … In dit team treed je ook op als coach en motivator. Daarnaast ben je ook alert voor de marktpositie van de concurrenten en de positionering van de concurrerende producten. Je bent verantwoordelijk voor een groot team en rapporteert rechtstreeks bij de CEO.

Profiel

Voor de job van Plant Manager kijken we idealiter uit naar een kandidaat met een masterdiploma Industrieel Ingenieur Bouw en reeds een eerste werkervaring in een leidinggevende functie. Je bent een goede coördinator, je anticipeert en bent een problem solver. Je bent een sterke people manager die weet hoe je mensen correct moet aansturen en motiveren. Je bent communicatief en resultaatgedreven. Je spreekt vlot Nederlands en kan je uit de slag trekken in het Frans.

Aanbod

Dit bedrijf biedt je een goed betaalde en uitdagende job in een gerenommeerde firma. Er heerst een informele en collegiale sfeer doorheen het bedrijf. In het bedrijf is er vlakke structuur in de hiërarchie. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheden in je job.

Wil je verdere inlichtingen over deze uitdagende vacature van Plant Manager? Neem dan contact op met Charlotte Vanden Bussche op het nummer 09 233 11 83 of verstuur jouw cv online.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Management
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.