Terug naar zoekresultaten
Aures

Plant Manager Frankrijk

Via Aures

Staat 24 dagen op Jobat.be

Onze klant is een grote familiale holding met een professioneel extern managementteam. Deze bedrijvengroep is verankerd in Vlaanderen, met een breed internationale scoop.
Ze zijn fabrikant van zowel halffabricaten als afgewerkte producten bestemd voor bouw en chemische nijverheid en zijn marktleider in West-Europa. 
De groep realiseert een omzet van 330 mio€ en wordt gedreven door innovaties en servicegerichtheid.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Vlaanderen en ze hebben productievestigingen verspreid over gans Europa. 
Door het aangekondigd vertrek van de Plantmanager in onze Franse plant, waar op vandaag 265 medewerkers tewerkgesteld zijn, kijken we nu uit naar een Plant Manager Frankrijk

 

Plant Manager Frankrijk

Functieomschrijving

Je wordt, samen met de Vlaamse General Manager, verantwoordelijk voor deze ultramoderne productieplant, gelegen in de Franse Ardennen.
Je wordt eindverantwoordelijke voor het ganse operations gebeuren. Dit omvat zowel productie, logistiek, maintenance, facility, utilities, safety, quality als supply chain.
Je wordt daarin ondersteund door 2 ervaren locale managers: de Technical Manager en de Production Manager die beiden over voldoende technische en proceservaring beschikken. 
Je maakt deel uit van het lokale directiecomité en bent het directe klankbord van de GM en de groepsdirectie wat de lokale operations betreft. 
 

Profiel

- Je genoot een technische opleiding bij voorkeur Burgerlijk of Industrieel Ingenieur en je kan terugblikken op 8 tot 15 jaar technische ervaring in een leidinggevende functie binnen operations.
- Idealiter kom je uit de papier, chemie, zware metallurgie of andere full continue procesindustrie.
- Je bent een Vlaming met expertise in een Franse of Waalse productieplant en begrijpt de locale bedrijfscultuur.
- Je bent klaar om via deze functie een stap voorwaarts te zetten in je carrière en hebt grote “goesting” om via deze stap in Frankrijk je carrière een boost te geven.
- Je combineert heel pragmatisch operationeel werken, met een strategische insteek. 
- Bovenal ben je een people coach, die heel hands-on en van op de werkvloer samen met zijn team werkt aan de resultaten: dit is geen Ivoren Toren-functie! Je bent een doener gedreven door Operational Excellence en bereid een change te bewerkstelligen.
- De eigen medewerkers beschikken over een lange ervaring en grote expertise in hun vakgebeid. Door je open en transparante managementstijl en je hoge leerbereidheid, werk je je snel in de materie in en dwing je op die manier respect af.
- Je bent bereid te verhuizen of zeker in de week te verblijven in de streek van de Franse Ardennen.
 

Aanbod

Deze functie geeft je alle kansen om je verworven ervaringen te gaan valoriseren en een stap voorwaarts te zetten in je persoonlijke carrière. Wij bieden je de operationele leiding over een fantastisch bedrijf met een ultramodern machinepark in een organisatie met goesting om te investeren en te groeien. Bovendien is dit zeker geen eindfunctie! Je bewijst je in deze opdracht en leert zo onze organisatie door en door kennen. Het aangeboden pakket is vanzelfsprekend volledig, zowel inhoudelijk als financieel. 
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.