Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 9

Volgende

Plant Controller

374384222

Via AGO Jobs & HR

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Plant Controller

Functieomschrijving

In het kader van een vaste aanwerving zijn wij voor onze klant te Zwijnaarde op zoek naar een Plant Controller. Als business partner van de productieplant ondersteun je de plant manager door inzicht in de site prestaties te geven en ervoor te zorgen dat de siteprestaties de budgetdoelen (CAPEX, P&L, Productivities) bereiken d.m.v. grondige analyse en het opstellen van actieplannen ter verbetering. Je controleert alle site transacties en alle registraties die in lijn moeten zijn met de financiële policies van de groep. Je meldt elke onregelmatigheid en niet-naleving van de groep policies aan de Group Finance. Je zorgt ervoor dat de kostenaccuraatheid van alle nieuwe productontwikkelingen en -veranderingen in orde is. Je bent verantwoordelijk voor de accurate registratie van alle Costing Bills of Material and Costing routings in SAP en voor het opstellen van financiële standaarden waar de prestaties tegenover zullen gemeten worden, en dit allemaal in lijn met de bedrijfspolicy. Je waakt over de prestaties, stockaccuraatheid en de financiële impact van transacties en zorgt ervoor dat er voldoende systemen aanwezig zijn die de accuraatheid ervan tijdens de productie controleren. Capex : De plant controller ontwikkelt de financiële schema?s voor alle CAPEX aanvragen en zorgt ervoor dat geschikte toegang wordt verkregen vooraleer een externe commitment wordt aangegaan. Hij/zij zorgt ervoor dat er goede post-investment taxaties worden gemaakt die in lijn zijn met de bedrijfspolicy. Budget : De plant controller ondersteunt de plant manager in het opstellen van de site budgeten en geschikte site streefdoelen die in lijn zijn met de verwachtingen van de groep. Hij/zij ondersteunt de plant manager in het toepassen van deze doelstellingen.

Profiel

Je beschikt over een Master opleiding in een financiële richting.
Je hebt enkele jaren werkervaring achter de rug in een financiële afdeling (audit/controlling,?) van een productiebedrijf.
Je analyseert, verwerkt en interpreteert cijfers op een nauwgezette en kritische manier waarbij je het initiatief neemt om verder te denken over verbetering.
Je toont een grote betrokkenheid in je job en door jouw communicatieve vaardigheden weet je steeds de nodige informatie te verkrijgen.
Je stelt je flexibel en teamgericht op.
Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines in het kader van maandelijkse afsluiting.
Je hebt een goede kennis van MS Excel en SAP en meer bepaald productieorders, en product costings is noodzakelijk.
Je bent niet bang om rechtstreeks te communiceren met mensen op alle verschillende niveaus van een productiebedrijf.
Je bent vlot tweetalig Nederlands/Engels en hebt een goede kennis van het Frans.

Aanbod

Een boeiende functie in een hecht team in een internationaal en financieel gezond bedrijf met een sterke marktpositie en sterke merken.
Een passend salaris met verschillende extralegale voordelen & de mogelijkheid tot verdere groei binnen de organisatie.

Je ontvangt een passend salaris met extralegale voordelen en de mogelijkheid om binnen de organisatie verder te groeien.

Interesse? Wens je meer informatie? bel 09.277.01.29 / mail deinze.food@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Financieel management
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Zwijnaarde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Financieel management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.