Terug naar zoekresultaten

Plant Controller

370134833

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Plant Controller

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een internationale productiefirma in regio Gent, gaan we op zoek naar een Plant Controller. De plant controller ondersteunt de plant manager door inzicht te geven in de prestaties van de plant. Hierbij controleer je of alle transacties en registraties in lijn zijn met de financiële policies van de firma en zorg je ervoor dat de prestaties de budgetdoelen ook bereiken. Jouw verantwoordelijkheden: Je zorgt ervoor dat de kostenaccuraatheid van alle nieuwe productontwikkelingen en -veranderingen in orde is. Je ontwikkelt de financiële schema?s voor alle CAPEX aanvragen en zorgt ervoor dat geschikte toegang wordt verkregen vooraleer een externe commitment wordt aangegaan. Wanneer afgeweken wordt van de vooropgezette budgetten zorg je voor de nodige autorisaties. Verder sta je er voor in dat er voldoende systemen aanwezig zijn die de accuraatheid van alle prestaties en stockregistraties tijdens de productie controleren. Hierbij check je ook regelmatig de betrouwbaarheid van deze registraties. Als controller ben je verantwoordelijk om er op toe te zien dat er voldoende controles en autorisatie policies worden uitgevoerd/aanwezig zijn om een goede registratie van zendingen en terugkeer van materiaal- en stockveranderingen te garanderen. Dit om op elk moment te waken over de stockaccuraatheid en de financiële impact van transacties. Je ondersteunt de plant manager in het opstellen van de plant budgetten en geschikte streefdoelen die in lijn zijn met de verwachtingen van de firma. Je ondersteunt ook bij het toepassen van deze doelstellingen. De analyse van resultaten en het creëren van bewustzijn voor de aandachtspunten bij de betrokken werknemers behoren ook tot jouw takenpakket. Dit omvat o.a. ook het organiseren van de nodige training of het actualiseren van de policies. Alle initiatieven van continue verbetering zijn onderdanig aan hun financiële impact en het proces ervan moet gemonitord worden door de site controller. Je rap

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma in een financiële richting.
Je hebt een eerste werkervaring achter de rug in een financiële afdeling (audit/controlling,?) gelinkt aan productie.
Je hebt een goede kennis van MS Excel en SAP.
Je bent vlot tweetalig Nederlands/Engels en hebt een goede kennis van het Frans.
Je analyseert, verwerkt en interpreteert cijfers op een nauwgezette en kritische manier.
Je toont een grote betrokkenheid in je job en door jouw communicatieve vaardigheden weet je steeds de nodige informatie te verkrijgen.
Je stelt je flexibel en teamgericht op.
Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines in het kader van maandelijkse afsluiting.

Aanbod

Een boeiende functie in een hecht team in een internationaal en financieel gezond bedrijf met een sterke marktpositie en sterke merken.
Een aantrekkelijk salaris met verschillende extralegale voordelen en de mogelijkheid tot verdere groei binnen de organisatie.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.