Terug naar zoekresultaten

Planner

374946812

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Planner

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is voor de regio Deinze op zoek naar een planner. Binnen deze functie bestaat jouw belangrijkste taak uit het opmaken van een efficiënte en effectieve planning op basis van de lopende projecten en de productiecapaciteit. Dit doe je voor de constructie-, las- en lasersnijafdeling en in nauw overleg met de productieleider. Je speelt hierbij in op onverwachte omstandigheden en nieuwe aanvragen voor maatwerk. Daarbovenop ben je verantwoordelijk voor de planning en opvolging van de toeleveranciers ( bijvoorbeel frees- en draaiwerk) en de nabehandeling (stralen of polijsten). Als planner bied je ook de nodige ondersteuning aan de productieleider bij de controle van drukproeven en daarbij horende documentatie voor de klant. Hiervoor maak je de nodige procedures op en optimaliseer je de administratie als dit nodig is. Na verloop van tijd word je verantwoordelijke voor de opmaak van de planning voor de tekenaars/werkvoorbereiders. In deze functie werk je nauw samen met de tekenaars/werkvoorbereiders, de productieleider en de laserbedienaar. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Profiel

Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een technisch diploma op bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring.
We verwachten dat je reeds een relevante ervaring hebt opgebouwd binnen de metaalsector in bij voorkeur een functie als (productie)planner of -verantwoordelijke.
We zoeken iemand die klant- en oplossingsgericht denkt en doordrongen is van doe-mentaliteit. Je bent flexibel om je prioriteiten continu te herbekijken en zorgt tevens voor structuur.
Een troef voor deze functie is als je ervaring hebt met een tekenpakket.

Aanbod

Wij bieden je de mogelijkheid om met jouw ervaring en kennis een klant van ons te helpen in de verdere uitbouw van de firma. Je komt hierbij terecht in een kleine familiale onderneming waarbij je nauw samenwerkt met collega's en zaakvoerder.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO Jobs & HR Deinze

Alle jobs Productieverantwoordelijke

Populaire jobs in Productieverantwoordelijke:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Productieverantwoordelijke
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Deinze (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.