Terug naar zoekresultaten

PLANNER VERHUISVRACHTWAGEN EN LEVERINGEN

373555394

Via AGO Jobs & HR | Waregem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PLANNER VERHUISVRACHTWAGEN EN LEVERINGEN

Functieomschrijving

Voor een aangenaam familiaal bedrijf, met een zeer stevige reputatie, zoeken we een geboren organisator/planner. Het wordt jouw taak om de transporten naar de particuliere klanten optimaal te organiseren : je organiseert dit voor 9 vrachtwagens, met telkens chauffeur en convoyeur. Je maakt een optimale routing en inschatting van zowel levertijd als montagetijd. Op sommige dagen kunnen slechts 4 posten per vrachtwagen worden aangedaan, op andere dagen zijn dit er 10. Daarvoor heb je een minimum technisch inzicht nodig : hoeveel tijd vraagt de montage van stuk A, hoeveel tijd vraagt de montage van stuk B etc etc. Ook het Vlaams en Noord Franse wegen net is je goed gekend, zodat je de routing op de meest efficiënte manier organiseert Daarnaast ben je ook klantvriendelijk ( contacten met particulieren, die niet altijd altijd even begripvol omgaan met tegenslag onderweg ) De collega's stuur je aan op een correcte manier : flexibiliteit wordt van alle partijen verwacht, die moet je kunnen geven, en kunnen nemen.

Profiel

Goeie organisator, met een minimum aan technisch inzicht, of DOE HET ZELF ervaring.
Stipt en punctueel.
Klantvriendelijk
Diplomatisch met eigen medewerkers

Aanbod

Mooi dagwerk
Vaste functie
Autonomie
Correcte verloning

Heb je interesse in deze functie? Wens je graag meer informatie? Geef gerust vrijblijvend een seintje op de 056 60 98 10 of stuur jouw persoonlijk CV naar waregem.office@ago.jobs!

We helpen je met plezier verder in je zoektocht naar een gepaste job!
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.