Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 47

Volgende

PLANNER INTERMODAAL TANKTRANSPORT

* Goed logisch redeneervermogen
* Dynamische en enthousiaste persoonlijkheid
* Mooi verloningspakke

Hays Response Gent | Dendermonde | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 8 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een transportbedrijf in Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Response Gent dringend op zoek naar een intermodaal transportplanner:

PLANNER INTERMODAAL TANKTRANSPORT

Functieomschrijving

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van intermodaal transport van vloeibare chemicaliën ( ADR goederen) in tankcontainers binnen het Europese netwerk. Je plant de ladingen op een zo efficiënt mogelijke manier in, en bewaakt hierbij steeds het kostenplaatje. Je volgt de tankcontainers nauwgezet op en koppelt terug naar klanten waar nodig. In het algemeen verricht je veel logisch denkwerk, stem je regelmatig af met jouw collega planners en verricht je ook bijhorende administratie. Je zorgt voor een optimale inzet van de tankcontainervloot. 

Profiel

Voor deze vacature van intermodaal planner is Hays Response Gent op zoek naar een kandidaat met een goed analytisch denkvermogen die ook administratief sterk is. Je bent een stressbestendig persoon met een hands-on mentaliteit die initiatief neemt. Je bent een dynamische en enthousiaste kandidaat die leergierig is en graag in team werkt. Bovendien ben je organisatorisch sterk en kan je om met een veranderende omgeving. Idealiter beschik je over een bachelordiploma, bij voorkeur in een logistieke richting. Ervaring met het plannen van tankcontainers is een groot pluspunt. Kennis van ADR goederenvervoer is tevens een pluspunt. Bovendien kan je je goed verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels. Het bedrijf werkt met een Transport Management System (Soloplan).

Aanbod

Onze klant biedt je een boeiende en uitdagende planningsfunctie met veel sociale contacten. Je komt terecht in een kmo-omgeving met familiale sfeer. Je werkt in daguren met glijdend systeem in een regime van 38u per week. In ruil hiervoor ontvang je extra verlofdagen en een mooi verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze uitdagende job als planner intermodale transporten in Hamme? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer met je LI-profiel. Je wordt doorverbonden met onze Hays Response website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures in de logistieke sector kan je contact opnemen met HAYS Response Gent op 09/267.99.86. We bekijken dan samen de mogelijkheden voor jouw carrière.

Interesse?

Hays Response Gent
Yanah Van Geerteruy
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Dendermonde
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.