Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 13

Talentus Waregem

Personeelsverantwoordelijke

Via Talentus Waregem

Nog 3 dagen om te solliciteren

Onze klant, een familiaal bedrijf met een internationaal karakter, is op zoek naar een Personeelsverantwoordelijke.

Personeelsverantwoordelijke

Functieomschrijving

Als Personeelsverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de prestaties, afwezigheden, ziektes, verlofdagen, enz. Prestaties geef je ook telkens door aan het sociaal bureau, waarmee je nauw in contact staat. Je vult diverse personeelsdocumenten op en controleert dop- en loonbrieven van de werknemers. Bij indienst- en uitdiensttreding zorg je voor een administratieve opvolging hiervan. Ook het opvolgen van nieuwe wetten, cao's behoren tot jouw takenpakket.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitschrijven van vacatures en het online plaatsen ervan. Je maakt een selectie van kandidaten en voert de eerste gesprekken. Je geeft ook telkens feedback naar kantoren en kandidaten omtrent het gesprek/hun sollicitatie. Het opstellen van contracten, ouderschapsverlof, enz. gebeurt in samenwerking met het sociaal bureau.

Profiel

Je behaalde een bachelordiploma en hebt al een eerste relevante werkervaring achter de rug. Je werkt graag op een nauwkeurige en correct manier en denkt altijd mee met wat het bedrijf nodig heeft. Daarnaast ben je communicatief, flexibel en hou je van zelfstandigheid. Je beheerst de sociaal wetgeving als geen ander! Naast het Nederlands, heb je een goede basiskennis Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische KMO met een hart voor zijn werknemers. Het gaat hier om een fulltime functie met mooie werkuren (ma - do: 8u30-17u & vrij: 8u30-15u). De klant biedt jou een mooie verloning, naargelang jouw kennis en ervaring.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.