Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 9

Volgende
KAJ

PersoneelsVerantwoordelijke + 2 Verantwoordelijken vorming en opleiding

HR en jongeren doen matchen: doén bij KAJ!

KAJ | Schaarbeek | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

KAJ, Vlaamse jongeren- en actiebeweging, die jongeren via vriendschap leert actie te voeren, zoekt nieuwe medewerkers (m/v) voor het uitwerken van projecten en acties. Voor meer informatie over KAJ kan u terecht op www.kaj.be
 

PersoneelsVerantwoordelijke + 2 Verantwoordelijken vorming en opleiding

Functieomschrijving

  • Je bent als HR-verantwoordelijke aanspreekpunt voor alle personeelszaken voor 22 personeelsleden, verspreid over 4 vestigingen. Je werkt een kwalitatief HR-beleid uit: aanwervingen, functiebeschrijvingen, functioneringsgesprekken, loonadministratie, vakantieregelingen en opvolging fondsen (Vivo, Sociale Maribel,…). Ook preventie en welzijn behoren tot je taken.
  • de Vormingsverantwoordelijke tekent het vormings- en opleidingstraject uit van nieuwe educatieve medewerkers en begeleidt bestaande medewerkers zowel taak- als competentiegericht via coaching, intervisie en evaluatiegesprekken. Je gaat opleidingstrajecten opvolgen, jaarlijks kritisch evalueren en bijsturen.
     

Profiel


De HR-verantwoordelijke heeft enkele jaren aangetoonde ervaring in HR-zaken, het liefst gecombineerd met een hogere opleiding in menswetenschappen. Je hebt een relevante kennis van human resources en kan zelfstandig ontwikkelingen in sociale wetgeving opvolgen. Ervaring met PC 329.1, en situationeel leiderschap is een plus.

De Vormingsverantwoordelijke heeft al enige ervaring in vorming, opleiding of personeelsbegeleiding. Je hebt een goede kennis van gespreks- en vergadertechnieken. Coachen, plannen en organiseren en met jongeren objectieven bereiken, zijn de dingen die je gelukkig maken.
je bent in bezit van een diploma maatschappelijk assistent / sociaal cultureel werk of gelijkwaardig door ervaring.
 

Aanbod

In ruil voor jouw kennis en engagement bieden wij je een voltijds contract van onbepaalde duur. Je volgt een kwalitatief opleidingstraject in een sterke omkadering en krijgt een goede opvolging.

Je hebt een uitdagende opdracht in een fijn team en je kan rekenen op een aanvangssalaris van 2.800 Euro bruto (PC 329.1 barema B1b+10% voor 0 jaar anciënniteit) aangevuld met een eindejaarspremie.
 

Interesse?

Interesse? Solliciteer via www.searchselection.com. Meer info: bel naar Francis Vanden Berghe 09/243.40.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.