Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 63

Volgende

PERSONEELSPLANNER IN ESSEN

* Personeelsplanning en administratieve taken
* Nederlands belangrijk
* Essen

Hays Antwerpen | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

Onze klant is internationaal gekend als dienstverlener voor industriële installaties binnen de (petro)chemiesector en staat in voor zowel de productie en het onderhoud van tanks en panelen, maar daarnaast ook voor schilderwerken, leiding- en civiele werken. Vandaag heeft onze klant meer dan 1000 personen in dienst en blijft deze in sterke groei, waardoor het bedrijf op zoek is naar een personeelsplanner om het HR-team te versterken.

PERSONEELSPLANNER IN ESSEN

Functieomschrijving

Als personeelsplanner zal je verantwoordelijk zijn voor de personeelsplanning en allerhande administratieve taken ter ondersteuning van de HR-afdeling. Wekelijks heb je samen met de projectverantwoordelijken een meeting om de personeelsbezetting te bespreken op de verschillende werven. Je krijgt de kans om het planningssysteem mee uit te bouwen en tips te geven betreffende de competenties en het materiaal ervan. Verder ben je een ondersteunende factor wat betreft werving en selectie van kandidaten. Daarvoor bouw je een goede band op met de onderaannemers en verschillende andere partners. Zo sta je ook in voor het zoeken van personeel bij de kantoren en de inplanning ervan, volg je de screeningen op en zal je deelnemen aan verschillende jobbeurzen. Je controleert de aanmeldingen bij de RSZ voor aanvang en volgt afwezigheden goed op.
Profiel

Je hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring. Om deze job goed te kunnen uitoefenen is kennis van het Nederlands en een goede basiskennis van het Engels voldoende en ken je je weg binnen MS Office. Je krijgt niet alleen de kans om zelfstandig werk te verrichten en je eigen planning op te maken, maar ook om in teamverband te werken. Je bent een proactieve, flexibele persoon die om kan gaan met deadlines en bent nauwkeurig in de uitoefening van je werk. Stressbestendigheid is een troef. Tot slot beschik je over eigen vervoer om op het kantoor en de werven van onze klant te geraken.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job in een groeiend bedrijf, waarbij je voornamelijk zal werken vanuit het kantoor in Essen. Je kan genieten van een contract van onbepaalde duur, samen met een aantrekkelijk verloningspakket, extralegale voordelen, 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen. Onze klant investeert met vol enthousiasme in zijn werknemers, hun professionele ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Heb je interesse in deze job als Personeelsplanner in Essen? Stuur je cv zo snel mogelijk online t.a.v. Charis Keersmaekers van Hays Office Response of neem contact op via 03/202.79.77.

Interesse?

Hays Antwerpen
Eva Jespers
032420010
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.