Terug naar zoekresultaten

1 van 10

Volgende

PERSONAL BANKER

* Advies rond beleggingen, successieplanning, vermogensopbouw
* Fulltime job (ook 80-90% kan) met 27 dagen verlof
* Familiale sfeer, klantgericht, geen hardselling

Hays Bank & Verzekeringen | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

ING is een wereldwijde financiële instelling met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en statutaire kantoren. Zij onderscheiden zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stellen zij het belang van hun klanten voorop en wensen zij hen te begeleiden in hun financiële situatie en de mogelijkheden in de markt. Daarnaast zetten zij sterk in op duurzaam ondernemen én benaderen zij de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.

De zelfstandige ING kantoren in Lede en Hofstade zijn recent sterk gegroeid op vlak van klantenportefeuille. Om het team van 7 medewerkers uit te breiden, zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een bijkomende Personal Banker. Geef je als specialist beleggingen graag persoonlijk financieel advies aan jouw klanten? Zoek je een gevarieerde job met een gezonde work-life balans? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

PERSONAL BANKER

Functieomschrijving

Als Personal Banker werk je hoofdzakelijk in het kantoor in Lede, maar indien nodig ook vanuit Hofstade. Je beheert een klantenportefeuille met beleggingsklanten in het segment €100.00 tot €500.000. Je plant op regelmatige basis gesprekken in met deze klanten, meestal op kantoor, soms ook bij de klant thuis. Tijdens deze gesprekken zal je hun beleggingsportefeuille opvolgen en verder uitbouwen. Je detecteert hun behoeften en stelt passende producten op maat van de klant voor. Naast beleggingsadvies informeer je de klanten rond successieplanning, vermogensopbouw, fiscale optimalisatie en pensioenopbouw. In het kader van cross selling pols je eveneens naar de mogelijkheden in de andere domeinen en je verwijst door naar je collega's.

Profiel

Voor deze vacature van Personal Banker ben je in het bezit van een hoger diploma, aangevuld met minstens 2 jaar ervaring in beleggingen. Je bent gebeten door de beleggingswereld en volgt deze dan ook nauwgezet op. Je gelooft sterk in digitalisering en bent in staat om ook anderen te enthousiasmeren over de voordelen van digitale tools. Jouw drive en commerciële flair zorgen ervoor dat je het vertrouwen van je klanten wint en met hen een langetermijnrelatie uitbouwt. Je bent resultaatgericht en streeft naar het behalen van de commerciële doelstellingen, maar je bent geen hardseller. Als teamplayer werk je nauw samen met je collega's. Een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen typeren jou, evenals de nodige maturiteit. Om die reden ben je in staat om in een snel veranderende sector kritisch na te denken en de juiste focus te blijven behouden.

Aanbod

In ruil voor je kennis en inzet mag je naast het loon ook rekenen op diverse voordelen (groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, onkostenvergoeding, …). Dit is een fulltime job met 27 dagen verlof, maar een 80-90% tewerkstelling is eveneens bespreekbaar. Het kantoor is niet open op zaterdag maar wel op maandagavond, waardoor je op maandag maar 's middags start. Als Personal Banker maak je deel uit van een team toffe enthousiaste mensen, die dagelijks in een familiale sfeer het beste van zichzelf geven. Je krijgt de kans om mee te evolueren binnen dit kantoor, waar klantgerichtheid en een gezonde work-life balans centraal staan.

Is deze boeiende langetermijnjob als Personal Banker bij ING in Lede/Hofstade jou op het lijf geschreven? Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. Wil je graag meer info : contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)498 17 67 20.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten, of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Stefanie Meurisse
09 233 11 83
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Oost-Vlaanderen,Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Oost-Vlaanderen, Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.