Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 7

Volgende

PERSONAL BANKER

* Personal Banker
* Ervaring in advies rond beleggingen, vermogensbeheer en successieplanning
* Commercieel, matuur en proactief

Hays Bank & Verzekeringen | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde financiële instelling met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en niet-zelfstandige kantoren. Deze bank onderscheidt zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stelt men het belang van de klanten voorop en wenst men hen te begeleiden in alle domeinen. Daarnaast zet deze financiële instelling sterk in op duurzaam ondernemen én benadert zij de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.

Deze zelfstandige kantorengroep met 4 kantoren in de regio Roeselare-Kortrijk-Ieper is recent zeer sterk gegroeid op vlak van klantenportefeuille. Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij vanuit Hays Bank en Verzekeringen momenteel op zoek naar een bijkomende Personal Banker.

PERSONAL BANKER

Functieomschrijving

In de job van Personal Banker treed je op als specialist in het domein van beleggingen, successieplanning en fiscale optimalisatie. Je zal de gevarieerde portefeuille verder beheren en opvolgen en werkt proactief op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële klanten uit op kantoor of gaat ter plaatse. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over de beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerking komen en weet hen ook te adviseren op het gebied van pensioenopbouw en successieplanning. Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij heb je de lange termijnrelatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-selling opportuniteiten naar andere domeinen toe.

Profiel

Om voor deze gevarieerde job in aanmerking te komen ben je in het bezit van een masterdiploma in een financiële richting en/of kan je enkele jaren relevante commerciële ervaring voorleggen in de verkoop van spaarproducten, complexe beleggingsoplossingen en recurrente spaarplannen. De ideale kandidaat heeft een perfecte kennis van het Nederlands en een basiskennis van Frans en Engels. Verder ben je communicatief sterk en in staat om aan de hand van een juiste vraagstelling een behoefteanalyse te doen. Je gelooft sterk in digitalisering naast een persoonlijk advies en bent in staat om ook anderen te enthousiasmeren over de voordelen van digitale tools. Je bent resultaatgericht en houdt ervan om in team doelen te bereiken. Een grote flexibiliteit en aanpassingsvermogen typeren jou. Om die reden kan je in een snel veranderende sector kritisch nadenken en de juiste focus behouden.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische bank waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei en waar sterk wordt ingezet op een vernieuwende en flexibele manier van werken. Deze kantorengroep biedt je een uitdagende job waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn (op teamniveau) en waar je de nodige ondersteuning, opleiding en tools krijgt om deze te behalen. Binnen dit stabiel team zijn een klantgerichte aanpak en langetermijnvisie heel belangrijk. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen. Dit is een fulltime tewerkstelling.

Kan deze boeiende job als Personal Banker bij een bankkantoor regio Roeselare-Kortrijk-Ieper je aanspreken? Reageer dan snel online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)498 17 67 20 voor meer info.

Heb je geen match met deze vacature? Contacteer ons vrijblijvend voor andere passende opportuniteiten of check onze openstaande jobs op www.hays.be. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Stefanie Meurisse
09 233 11 83
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Roeselare,Tielt,West-Vlaanderen,Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Adviseur bankproducten
 • Sector: Financiën en Verzekeringen
 • Kortrijk
 • Roeselare
 • Tielt
 • Alle vacatures via Hays

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Roeselare, Tielt, West-Vlaanderen, Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.