Terug naar zoekresultaten

1 van 12

Volgende
ING

Personal Banker

Bij ING

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Er was nooit een interessantere tijd om bij ING te werken. We bevinden ons op een traject dat toegespitst is op onze klanten, aangedreven wordt door technologie en gestuurd wordt door intelligente, vastberaden mensen. Onze klanten voelen dat onze mensen hen in staat stellen om zowel in het leven als in zaken een stap voor te blijven. En daar zijn we trots op!

Personal Banker

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar...
Een functie waarin je verantwoordelijk bent voor een portefeuille van vermogende cliënten. Zo bied je oplossingen voor het beheer van hun vermogen, de bescherming van hun gezin, de financiering van projecten en de opbouw van hun pensioen. Om dit te kunnen verwezenlijken volg je een specifiek opleidingstraject waarin zowel technische know-how, salestechnieken als bancaire basiskennis aan bod komen.Ben je ook iemand die…proactief en ondernemend te werk gaat,sterk is in het opbouwen van cliëntenrelaties,een echte teamplayer is,zich gemakkelijk integreert in sociale netwerken,stressbestendig is,een kick krijgt bij het behalen van commerciële doelstellingen,nauwgezet de regels volgt,de nodige flexibiliteit heeft voor het invullen van zijn functie,vlot communiceert in het Nederlands (kennis van het Frans en het Engels is een pluspunt),

Profiel

En beschik je ook over ... 
een Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring,een commerciële ervaring van minimum 2 jaar binnen de bancaire sector,een grondige kennis van sparen en beleggen en een algemene kennis van andere segmenten of bankdomeinen… dan ben jij onze nieuwe Personal Banker Waar we naar op zoek zijnEen collega met het talent om iets op zich te nemen en het waar te maken, die enthousiast is om anderen te helpen om succesvol te zijn en de gave heeft om altijd een stap vooruit te zijn. Met andere woorden, je streeft ernaar om frisse ideeën aan te brengen en uitdagingen te aanvaarden in een snel veranderende en complexe omgeving. Je bent een persoon die steeds samenwerkt, luistert en investeert in anderen om zo gezamenlijke doelen te verwezenlijken. Je vindt het leuk om het status quo uit te dagen en je bent erop gebrand om creatieve oplossingen voor problemen voor te stellen. Als personal banker:heb je ook een portefeuille klanten waarvoor je verantwoordelijk bent,pas je de personal banking benadering toe in elk cliëntengesprek,optimaliseer je de synergie met andere commerciële lijnen om zodoende sales leads in kaart te brengen en nieuwe Personal Banking cliënten aan te trekken,promoot je intern de Personal Banking benadering,ben je extern een ambassador van Personal banking naar lokale stakeholders.

Aanbod

Wat we je aanbieden  
Een duidelijk doel, een uniek aanbod en een waaier aan flexibele verloning en andere voordelen zoals:persoonlijke groei & uitdagend werk met eindeloze mogelijkheden om je ambities te verwezenlijkeneen informele, dynamische omgeving met innovatieve collega's die je inspanningen ondersteunen,een progressieve en soepele manier van werken waarbij nieuwe ideeën naar waarde worden geschat,continue coaching on the job.
Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Adviseur bankproducten
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.