Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 10

Volgende
Colruyt Group

Performance Management Coach

Performance Management Coach

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Performance Management Coach

Functieomschrijving

‘Meten is weten’. Niet alleen in de wetenschap en techniek, ook in een bedrijf zoals Colruyt Group. Als performance management coach help je onze afdelingen hun doelstellingen meetbaar maken en opvolgen. Zij kunnen dan autonoom hun prestaties verbeteren.

 

Veel bedrijven en organisaties doen aan performance management. En terecht, want hoe meer je weet over hoe je organisatie en je medewerkers presteren, hoe beter je proactief kan bijsturen en verbeteren. Colruyt Group is een familie van bedrijven die veel autonomie krijgen, maar ook op de nodige ondersteuning kunnen rekenen. Van jou als performance management coach, bijvoorbeeld!

In deze functie begeleid je verschillende afdelingen binnen Colruyt Group om hun doelstellingen meetbaar te maken en periodiek op te volgen. Wat kan dat zoal zijn? Meer omzet, beter voorraadbeheer, grotere klantgerichtheid, hogere efficiëntie, minder CO² uitstoot … Noem maar op. Samen met je collega’s vertaal je die doelen naar concrete indicatoren en integreer je deze in het instrumentarium dat voorhanden is. En deze job is des te leuker voor jou, want je werkt met een multidisciplinair team om data te zoeken, indicatoren te bouwen en uiteindelijk tot het perfecte dashboard te komen.

Je coacht de betrokkenen om met hun cockpit autonoom aan de slag te kunnen gaan.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een masterdiploma (of gelijkwaardige ervaring). Je hebt expertise in performance management en je begrijpt KPI’s als geen ander. Je hebt minimum één jaar ervaring in het maken van rapporten en dashboards. Ben je vertrouwd met business intelligence tools en data warehousing? En/of met het definiëren of berekenen van KPI’s voor een bedrijf, afdeling of proces? Dat is zeker een pluspunt.
 • Analytisch vermogen – Je bent geïnteresseerd in informatiemanagement en kan business requirements vertalen naar inzichtelijke dashboards.  Je bent idealiter ook vertrouwd met data-analyse voor businessproblemen of het meten van de accuraatheid en volledigheid van data.
 • Flexibel werk coördineren – Je kan zowel autonoom werken (bv. documenteren) als in team (medewerkers aansturen, workshops begeleiden, inspireren van je collega’s …). Je kan medewerkers enthousiasmeren, werkt graag samen en behoudt altijd het overzicht. Je houdt van structuur en hebt een basis in agile of projectmatig werken. Je past waar nodig de initiële aanpak bij in functie van wisselende omstandigheden.
 • Initiatief nemen – Jouw afdeling is nog vrij nieuw, dus je krijgt de kans om bij te dragen aan nieuwe structuren of samenwerkingsvormen. Binnen Colruyt Group is er dan ook een groot draagvlak om stappen te zetten in performance management.  Je wisselt actief expertise en competenties uit met anderen.
 • Engageren – Je weet bij je gesprekspartners de juiste snaar te raken en hen warm te maken. Je manier van communiceren inspireert mensen en je kan dan ook terugvallen op eerdere ervaringen in bijvoorbeeld het begeleiden van workshops of samenbrengen van requirements.  Ken je ook iets van visualisatietechnieken? Dat is een troef!
 • Talenkennis – Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels, zodat je vlot met iedereen kan communiceren en dus samenwerken.

Aanbod

 • Impact en verantwoordelijkheid – Door jouw coachende capaciteiten en servicegerichte mindset, kunnen onze medewerkers zich autonoom corrigeren in het behalen van hun doelstellingen.
 • Ruimte voor initiatief – Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en jouw functie en verantwoordelijkheden voor een deel zelf praktisch in te vullen.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Daarom investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van al zijn mensen.
 • Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
 • Extralegale voordelen – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en een bedrijfswagen.

Interesse?

Hanne Watté-selectieverantwoordelijke
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.