Terug naar zoekresultaten

Payroll Specialist voltijds of 4/5den

Via HR Talents

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor een productiebedrijf regio Aalst ben ik op zoek naar een Payroll Specialist België en backup buitenland.

Payroll Specialist voltijds of 4/5den

- Je bent verantwoordelijk voor de volledige salaris- en personeelsadministratie van alle werknemers (zowel arbeiders als bedienden) van een grotere productieplant in Vlaanderen.

- Daarnaast zal je als back up fungeren voor de HR administratie van enkele sales & marketing organisaties.

- In samenwerking met het sociaal secretariaat (SD Worx) zorg je voor een tijdige en correcte loonverwerking en volg je jouw dossiers op van A tot Z.

- Als SPOC ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van werknemers en management rond sociale wetgeving, loon, ziekte, vakantie, tijdskrediet, tijdsregistratie, shiftplanning, uitzendkrachten, groeps- en hospitalisatieverzekering,…. en dit op een efficiënte en professionele manier.

- Je bent daarnaast verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de payroll van enkele buitenlandse dossiers waaronder onze verkoop entiteiten in Rusland, Finland, Duitsland etc. waar ook hier telkens samengewerkt wordt met een lokaal sociaal secretariaat.

- In deze rol rapporteer je hiërarchisch aan de Teamleader HR Operations en voor de buitenlandse dossiers werk je nauw samen met de HR Operations Manager.


- Je behaalde minimum een bachelor in een relevante richting (bv. personeelswerk) en je beschikt over een ruime payroll-expertise ( > 7 jaar). Ervaring binnen de personeelsdienst van een productiebedrijf is een must!

- Een grondige kennis van de Belgische sociale wetgeving is noodzakelijk. Voor de buitenlandse payroll voorzien we de nodige opleidingen. Behoudens verplaatsingen binnen de regio Vlaanderen hoef je verder niet te reizen binnen deze functie.

- Je bent analytisch sterk, stressbestendig, nauwkeurig en je houdt ervan om nieuwe ideeën te delen en samen met collega’s mee te bouwen aan structurele oplossingen.

- Je bent een teamplayer pur sang met een communicatieve (NL/ENG) en servicegerichte persoonlijkheid. Je werkt planmatig en autonoom en vindt het niet erg om in belang van het team al eens een andere of bijkomende taak op te nemen.

- Verder ben je diplomatisch ingesteld en weet je confidentieel om te gaan met allerhande informatie die je vanuit je rol verkrijgt.

- Je kan goed overweg met MS Office (word en excel). Kennis van SAP HR en het payroll systeem e-Blox is een extra troef, maar zeker geen breekpunt.


- Je komt terecht in een tof team en dynamische omgeving met diverse contacten, zowel intern als extern.

Aan deze functie zijn meerdere extralegale voordelen gekoppeld waaronder een bedrijfswagen en 6 ADV dagen.


Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Distributie en Retail
  • Aalst (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.