Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 23

Volgende

Payroll Officer (Gent)

462487812

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Payroll Officer (Gent)

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, een internationale productiefirma in Gent, zijn wij momenteel opzoek naar een Payroll Officer ter versterking van het HR-team in Gent. Samen met de Payroll & Adminstration Manager, aan wie je rechtstreeks rapporteert, werk je aan de uitbouw van een professioneel en efficiënt HR-proces. Jouw verantwoordelijkheden als Payroll Officer: - Je bent A tot Z verantwoordelijk voor de correcte opvolging van de personeel- en loonadministratie voor de bedienden binnen de organisatie. - Je bent mee het aanspreekpunt van het personeel in het beantwoorden van al hun vragen over salarisverwerking en sociale wetgeving. - Je verwerkt en de prestaties van het personeel, stelt sociale documenten op, staat in voor uitdienstberekeningen en verwerking van vakantie-attesten, beheert sociaal juridische dossiers zoals tijdskrediet, brugpensioen, educatief en syndicaal verlof, ? - Dit alles doe je in samenwerking met het sociaal secretariaat SD Worx. - Je verzorgt tevens de verschillende rapporteringen. - Je werkt nauw samen met de Human Resources Manager.

Profiel

- Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt minimum 2 jaren ervaring in een gelijkaardige functie binnen een bedrijf of een sociaal secretariaat.
- Een accurate kennis van sociale wetgeving en ervaring met loonberekening en personeelsadministratie zijn een must.
- Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands.
- Kennis van eBlox en/of Protime is een pluspunt.
- Je bent gedreven, communicatief en discreet.

Aanbod

Wij bieden je uitdaging en werkzekerheid in een boeiende positie in een internationaal bedrijf met een dynamische cultuur en collegiale sfeer. Binnen een mensgerichte omgeving die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel draagt, krijg je alle kansen om mee te groeien. Uiteraard hoort hierbij een aantrekkelijk loon en kan je genieten van passende extralegale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Office
Liefkensstraat 35
9032 Gent Office
Tel.: 09 223 52 50
Email: gent.office@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.