Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 31

Volgende
Securex

Payroll Consultant – Drongen

Bij Securex

Staat 14 dagen op Jobat.be

Bij Securex staat de klant centraal

Dit maken we waar bij het aanbieden van onze grote expertise in innovatieve en duurzame HR-oplossingen. Zelfstandigen, ondernemers, KMO's of multinationals, Securex biedt elke klant de beste oplossing op maat aan zodat deze zich zorgeloos kan focussen op de verdere uitbouw van zijn eigen activiteiten.

Om onze klanten succesvol te maken

krijgen zij bij ons sociaal secretariaat veel advies en handige middelen om hun eigen taken te vereenvoudigen. Securex is immers méér dan een sociaal secretariaat. Voor onze klanten zijn we een one-stop-shop voor alles wat met loon- en personeelsbeheer te maken heeft. Ook ver buiten de wettelijke minimumverplichtingen. Zo krikken we hun HR-beleid samen naar een hoger niveau.

Payroll Consultant – Drongen

Functieomschrijving

Draag bij tot het succes van Securex en zijn klanten!
 • Opvolging van technische projecten bij ons sociaal secretariaat
 • Analytische voorkeur, sterke focus op programmering via Excel (macro's in Visual Basic for Applications) en API's, ervaring als payroller is niet vereist
 • 2de lijnscontact naar klanten toe, direct aanspreekpunt voor collega's van Securex die de projecten uitwerken bij klanten
Je versterkt een team van consultants. In jouw rol sta je in voor de algemene coördinatie en begeleiding van verschillende technische projecten voor klanten van ons Sociaal Secretariaat.

In eerste instantie verzamel je de verwachtingen van klanten. Je haalt verder jouw voldoening uit het omzetten van deze verwachtingen naar concrete oplossingen. Het resultaat bestaat uit concrete producten en prestaties die onze klanten uiteindelijk vooruithelpen in hun personeelsbeheer.

Als projectleider werk je de projecten uit van A tot Z. Dus vanaf het overleg met de collega's die rechtstreeks in contact staan met de klanten, over analyse en ontwikkeling, tot follow-up.

Verder assisteer je de collega's die rechtstreeks de applicaties implementeren bij klanten. Je volgt hun vragen of technische problemen verder op. Jouw feedback en oplossingen zorgen ervoor dat de implementatie en opvolging van de projecten vlot verloopt.

Zo wordt je spilfiguur tussen de klantenbeheerders, de IT-afdeling en de consultants die de projecten ook effectief uitwerken bij klanten.

Profiel

Ben jij gemaakt voor deze functie?

Je beschikt over een sterk analytische vermogen.
Daarbovenop toon je een sterke gedrevenheid, veel energie en een grote intrinsieke motivatie voor de job en onze klanten.
Hierdoor slaag je erin om hun behoeften snel om te zetten in concrete oplossingen.

Als Project Consultant krijg je veel autonomie om jouw taken tot een goed einde te brengen. Planmatig en resultaatgericht werken is dan ook een belangrijke focus binnen de functie. Je gaat op een stressbestendige manier om met deadlines en je bent bereid om je planning aan te passen aan onverwachtse prioritaire vragen.

Bovendien heb je een sterke interesse voor IT-toepassingen.
Je bent immers bedreven in het programmeren van Excel Macro's in Visual Basics for Applications. Je hebt interesse in ontwikkeling van API's.

Je communiceert vlot in beide landstalen (NL/FR). Jouw kennis van het Engels is een extra troef.
Indien je al kennis hebt over de sociale wetgeving is dit mooi meegenomen. Het is echter geen must om al ervaring te hebben in payroll.
Je werkt vanuit Drongen, maar je bent bereid je te verplaatsen in heel België.

Aanbod

Hoe dragen wij bij tot jouw succes?
 • Een boeiende en gevarieerde functie in een innoverende organisatie.
 • Vele ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingskansen.
 • Aandacht voor interne mobiliteit en doorgroeimogelijkheden.
 • Een werkomgeving waarin aandacht wordt besteed aan jouw duurzame inzetbaarheid.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Payroll & loonadministratie
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Drongen (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.