Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 116

Volgende

PARTTIME ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Voor een KMO in Gent is Hays Response Gent op zoek naar een deeltijds administratief medewerker.

Via Hays Response Gent

Staat 5 dagen op Jobat.be

* Administratie
* Nederlands
* Gent

PARTTIME ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functieomschrijving

Als administratief bediende sta je in voor de correcte administratie van de klantendossiers waarbij je alle gegevens verwerkt op computer en zorgt voor een nauwkeurig klassement. Daarnaast sta je in voor de opmaak van facturen en de opvolging van de betalingen. Je staat in voor het debiteurenbeheer: je contacteert klanten in het kader van openstaande facturen en neemt indien nodig bijkomende maatregelen. Je beantwoordt informatievragen van klanten betreffende de prijzen en de dienstverlening. Op termijn sta je ook mee in voor de planning van de lessen waarbij je rekening houdt met de planning van de instructeurs en het beschikbare materieel.

Profiel

Je kan rekenen op een eerste administratieve werkervaring. Je kan probleemoplossend werken en stelt vlot prioriteiten. Je spreekt perfect Nederlands met een gebruikerskennis van het Frans en het Engels. Je kan vlot werken met de computer. Je werkt klantgericht, nauwkeurig en bent flexibel. Je bemant het kantoor soms alleen en kan dus ook zelfstandig werken.

Aanbod

Onze klant biedt een afwisselende administratieve job in een stabiele KMO. Je ontvangt een correct loon in functie van jouw ervaring, aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen. Je werkt van maandag tot vrijdag in een deeltijds regime van 20u/week.

Interesse in deze job als administratief medewerker in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81!

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 55 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.