Terug naar zoekresultaten

PACKAGING ENGINEER

378399200

Via AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

PACKAGING ENGINEER

Functieomschrijving

Voor onze klant, een multinational in de voedingsindustrie, zijn we momenteel op zoek naar een Packaging Engineer voor het Packaging R&D Department. Je beheert projecten van A-Z op vlak van het inzetten van nieuwe of bestaande verpakkingsoplossingen voor uitbreidingen op het productgamma. Je profileert je als expert op vlak van het volledige aanbod van verpakkingen, en volgt de markt en leveranciers op om jouw kennis up to date te houden. Je werkt mee aan het optimaliseren van de kwaliteit van de verpakkingen, en het reduceren van de kost die hiermee gepaard gaat. Je biedt technische ondersteuning aan andere betrokken afdelingen binnen de organisatie en deelt best-practices.

Profiel

- Je bent in het bezit van een Masterdiploma in Engineering (bio-ingenieur, industrieel ingenieur, chemie...) - Ervaring met verpakking wordt beschouwd als een voordeel. - Project Management is jou op het lijf geschreven. - Je hebt zin voor initiatief, en autonoom werken vormt voor jou geen probleem. - Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn essentieel. - Gezien de internationale context is kennis van het Engels belangrijk, Frans is een troef. - Je bent bereid om korte (buitenlandse) verplaatsingen te maken.

Aanbod

Een uitdagende job in een internationale onderneming. Je krijgt de kans om jou verder te gaan ontwikkelen binnen een mensgericht en waardengedreven organisatie.

Voor meer info kan je contact opnemen via 056/23 07 50
Stuur gerust je CV en motivatie door via kortrijk.office@ago.jobs
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.