Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 4

Volgende
Unique Office

P FT SPOC Website Specialist (m/v) Bornem

Unique Office | Antwerpen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant in een gerenommeerd autobedrijf in regio Waasland en regio Brussel


P FT SPOC Website Specialist (m/v) Bornem

Functieomschrijving

Functie Als Website Specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van alle content op BMW.be en BMW.lu, waarin het volledige modelprogramma van BMW en BMW i centraal staat. Je creëert een aantrekkelijke omgeving in onze grootste showroom in de Belux door het ontwerpen van premium landingspagina’s, het lanceren van nieuwe modellen en het opstellen van online specials voor marketing doeleinden. In nauwe samenwerking met verschillende interne afdelingen, zoals bv. Product Marketing, Aftersales, CRM, etc., creëer je een heldere online strategie. De concrete plannen hiervoor geef je door aan ons extern content bureau en eventueel het vertaalbureau, om zo de content uit te werken en te finaliseren. Gezien je ook instaat voor het maken, bijhouden en realiseren van een content jaarplan, zijn jouw planning en prestaties erg belangrijk voor de kwaliteit van het eindresultaat. Verder sta je in voor de Search Engine Optimization (SEO), alsook voor de website optimalisatie. Ook voor onze applicaties en nieuwe functionaliteiten ben je verantwoordelijk voor het testen, implementeren en optimaliseren ervan. Tenslotte analyseer je samen met het marketingteam het websiteverkeer, de trends en probeer je de online klantenbeleving van BMW te optimaliseren.

Profiel

Je beschikt over:- Minimaal 3 jaar ervaring binnen online marketing;- Een sterke affiniteit met de autobranche;- Een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;- Ervaring met Content Management Systemen en duidelijk gevoel  voor opmaak Ervaring met HTML en Tagmanagement; - Affiniteit met webanalytics en online dashboarding;- Nauwkeurige en gestructureerde werkhouding;- Proactieve ingesteldheid en zin voor initiatief;- Flexibele en klantgerichte instelling. 


Aanbod

Je komt terecht in een stimulerende, innovatieve en internationale omgeving die aanzet tot persoonlijke ontwikkeling, groei en veel leermogelijkheden


Interesse?

Unique Mechelen Office - e-Mail: CVMechelen@unique.be
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.