Terug naar zoekresultaten

Orthopedisch schoenhersteller

466998390

AGO Jobs & HR | Genk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Orthopedisch schoenhersteller

Functieomschrijving

Onze klant, een toonaangevende firma in orthopedische maatartikelen, is op zoek naar een enthousiaste schoenhersteller om het team in Genk te versterken. Samen met het team ben je uitermate belangrijk voor het welslagen van het ambachtelijk productieproces. Dagelijks herstel je orthopedische schoenen alsof het voor jezelf zou zijn. Door jouw eerder opgebouwde ervaring weet je zowel het onderwerk, de schacht, als het binnenwerk van de schoenen aan te passen en je streeft hierbij naar een kwalitatief eindresultaat. Aan variatie geen gebrek: je gaat aan de slag met uiteenlopende materialen (rubber, leer, kunststof,?) en verschillende machines waaronder schuur- en naaimachines. Verder hou je van enige uitdaging: ook voor moeilijkere reparaties draai jij jouw hand niet om. Je bent bereid om het team voltijds te versterken, zijnde van maandag tem vrijdag.

Profiel

- Ervaring met orthopedische hulpmiddelen, specifiek schoenen
- Werken in dagdienst
- Technisch inzicht
- Met machines kunnen werken
- Oog voor kwaliteit

Aanbod

Je krijgt een gedegen on-the-job opleiding en wordt zo al snel expert in jouw domein. Je zal een eerlijk loon ontvangen voor al jouw inspanningen. Je zal werken in een tof team, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en veel teamactiviteiten buiten het werk. Je zal in een dag regime tewerkgesteld worden en het bedrijf waakt over een goede work-life balance.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Genk

Alle jobs Schoenmaker

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Schoenmaker' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.