Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 5

Volgende

OPLEIDINGSMANAGER

Voor onze klant, Syntra West, een toonaangevende speler in het ontwikkelen en geven van opleidingen, trainingen en coaching, is Hays Experts Finance & Accounting momenteel op zoek naar een opleidingsmanager financiën en accountancy.

Syntra West | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 6 dagen op Jobat.be

  • Bachelor Accountancy & Fiscaliteit of Master Handelswetenschappen
  • Leergierig & nieuwsgierig
  • Commercieel ingesteld & organisatietalent

OPLEIDINGSMANAGER

Functieomschrijving

Voor het opleidingscentrum Syntra West Brugge/Kortrijk is Hays Finance op zoek naar een opleidingsmanager Financiën en Accountancy. Concreet zal jij actief de praktische organisatie van de opleidingen binnen Finance en Accountancy vormgeven. Hierbij maak je een prospectieplan op en ga je steeds op zoek naar inhoudelijk vernieuwend lesmateriaal dat cursisten kan aantrekken deze opleidingen te volgen. Een tweede belangrijk luik binnen deze job is dat jij fungeert als back up van de docenten. Alles inzake uurroosters, vervangingen, lesinhoud, curriculum, wervingen, coaching, enz… valt onder jouw verantwoordelijkheid. Tot slot onderhoud jij ook een goed contact met verschillende partners die nauw verbonden zijn met jouw vakgebied.

Profiel

Voor deze functie gaat Hays Finance op zoek naar iemand met een achtergrond in Finance. Ideaal beschik je over een bachelor Accountancy & Fiscaliteit of een master in gelijkaardige richting. Daarnaast ben je leergierig om up-to-date te blijven omtrent Finance-topics. Je bezit de skills om te onderhandelen, te overtuigen en samen te werken maar bent tevens organisatorisch en administratief een sterke kandidaat.


Aanbod

Syntra West biedt jou naast een gevarieerde en uitdagende job, een aangename en stimulerende werkomgeving waar communicatie en zelfontplooiing op de eerste plaats komen. In ruil voor jouw inzet en flexibiliteit kan je rekenen op een mooi salarispakket + 14 extra vakantiedagen.

Heb jij een achtergrond binnen Finance en ben jij klaar voor iets volledig anders? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren via onderstaande knop of bel naar Hays Experts Finance (056/230580) en vraag naar Justine Vanhaute. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan snel een kijkje op onze website www.hays.be of voeg me toe op LinkedIn zodat we kunnen spreken over jouw interesses.

Interesse?

Hays Brugge
Justine Vanhaute
0477034484
Dampoortstraat 265, Bus 4, 8310 Brugge, Belgie
Brugge,Oostende,Kortrijk,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleiding en training' jobs in Brugge, Oostende, Kortrijk, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.