Terug naar zoekresultaten

OPERATOR

459879297

AGO Jobs & HR | Kapellen (Antw.) | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

OPERATOR

Functieomschrijving

Onze klant is een gespecialiseerde raadgever op vlak van afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk en vloeibaar afval. Samen met hen zijn wij op zoek naar een operator voor de packed waste afdeling. * Je staat in voor het sorteren van binnengekomen verpakte afvalstromen. * Je doet de voorbereiding van verpakte zuren en basen voor verwerking. * Je zorgt mee voor het voorbereiden van voedingen voor de shredderinstallatie. * Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en dit op een veilige en correcte manier.

Profiel

* Je bent enigzins technisch onderlegd. * Je bent een flexibele teamplayer en werkt nauwkeurig. * Een zeer goede kennis van het Nederlands is een must om de werkinstructies vlot te begrijpen. * Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring en kan minimum 1 positieve referentie voorleggen. * Je bent in bezit van eigen vervoer gezien de ligging van de firma in Antwerps havengebied.

Aanbod

Voltijdse en vaste job in een dynamische werkomgeving. Opstart in daguren, op termijn tewerkstelling in 2 ploegen. Kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.